Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek már hülyeség...

Szerintetek már hülyeség iPhone 4S-t venni?

Figyelt kérdés
90 ezer forint lenne.

2014. márc. 6. 20:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha tetszik és van rá pénzed, szard már le, hogy ki mit gondol. Borzasztó, hogy mostanában az emberek mennyire kényszeresen figyelik mások reakcióit. Nekem is 4s-em van és semmi baja és pont telibeszarom, hogy ki mit gondol róla, akinek nem tetszik az vegyen másmilyet. Legyél felszabadult!
2014. márc. 6. 20:55
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem az... csak 8 gigás, ami elég kevés és lassan már az iPhone 6 is megjelenik.. és nem tudom, hogy ár/érték arányban ez milyen.
2014. márc. 6. 20:57
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
Nem hülyeség iPhone 4S-t venni, de 90 ezret nem ér. Használtan 70-75 ezerért már lehet kapni szép állapotúakat.
2014. márc. 6. 21:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen új, T-Mobile-nál van akció. Nekem amúgy a tárhely a gond.... 8 giga nagyon kevés. Most Samsungom van és a 8 giga belső + 8 giga külső, szóval összesen 16 giga se sok. Inkább spórolok még kicsit és veszek egy 32 gigás 5S-t.
2014. márc. 6. 21:05
 5/19 anonim ***** válasza:
17%
Jaja! Csatlakozok az elsőhöz! Villants a csajoknak, röhögd ki a haverokat, köpd le a droidokat, bÄszd el a pénzed és legyél paraszt! Ilyen alapon bizony vegyél ájfont!
2014. márc. 6. 21:05
 6/19 A kérdező kommentje:
Most ez mi?! :D Nem villogni akarok vele. Egyszerűen tetszik és kész. Nagyon sok embernek van iPhone-ja és nem hiszem, hogy attól, hogy valaki ilyen telefont vesz, rossz ember lenne.
2014. márc. 6. 21:06
 7/19 dersol ***** válasza:
8giga az a felejtős
2014. márc. 6. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
40%

Tulajdonképpen saját kérdésedet megválaszolod, ha azt gondolod, hogy kevés lesz számodra egy 8GB-os 4S. Ha már most úgy látod, hogy nem lesz elég, akkor fél éven belül még inkább úgy fog tűnni. Mondjuk olcsóbban megúsznád, ha vennél egy 16-32 GB 4S-t, vagy még akkor is, ha 5-öt veszel.

Igazából te tudod mennyire fölösleges számodra az a pénz, amit telefonra szánsz rá. Ha az 5S-t látod jónak vedd azt, de egy átlag felhasználó igényeit a 4S is bőven ki tdja elégíteni. Pláne Facebook-ra, Instagramra meg hasonló ökörségekre bőven elég lenne. (Igaz nem fejtetted ki mire használnád elsődlegesen)

2014. márc. 6. 21:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Kezd elegem lenni a telefon tudásának a kihasználásból.. MÉGIS KI HASZNÁLJA KI??? Egy Samsung Galaxy Ace 3 is tud kb annyit, mint az iPhone 5, csak nem 8 MP-s a kamerája... Szóval ebben a kontextusban nem értem, mit jelent kihasználni egy telefon képességeit? Nincs ember, aki a telefonja MINDEN funkcióját használja!!
2014. márc. 6. 21:53
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Szard le a sok hülyét, és vegyél nyugodtan IPhone-t. Irigységből írja az aki szerint pávatelefon.. Nekem nincs IPhone-m, és irigy is vagyok arra akinek az van, de tudom nagyon jól, hogy a legjobban optimalizált és stabilabb telefon.. Gyors, erős, stabil, kamera is jó, valamint nagyon jó megjelenésű is.

De a 8GB a felejtős, az rohadt kevés, főleg, h csak 6 GB használható fel. Minimum egy 16GB-os 4S, de a sima IPhone 5 16 GB is jó, felesleges sztem 5S-t venni, max akkor ha nem akarsz 2 évig telefont cserélni.

2014. márc. 6. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!