Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vagy galaxy s4?

Iphone 5s vagy galaxy s4?

Figyelt kérdés
melyik és miért köszönöm a válaszokat!!!!!
2014. febr. 23. 01:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Telefonon nem fogok vesszozni de en nem fogok leallni vitazninegy markan szanalmas rajottem divatozz az appleval tobb embernek jon be egy komolyabb galaxy nem veletlenul vetejtarsa az iphonenak na csumesz :D
2014. febr. 25. 15:37
 22/25 anonim ***** válasza:
20 ez tipikusan a lócitrom és a legyek példája, mert ugye több millió légy nem tévedhet....?:D
2014. febr. 25. 17:40
 23/25 anonim válasza:
5S, mert a mindennapokban kenyelmesebb mint egy legycsapo meretu telefon. Az iOS sokkal szebb, es maga a telefon is:)) megirod majd hogy mit dontottel?:)
2014. febr. 25. 19:04
 24/25 anonim ***** válasza:

#23: már rég megvette az S4-et.

A tepsi amúgy kényelmesebb. Haver 5S-én kiszúrják a szememet a pixelek, a HTC One-omon, ami .7 collal nagyobb, egy darabot nem látni...

2014. febr. 25. 19:08
 25/25 A kérdező kommentje:
igen már megvettem az s4-et ahogy előttem megmondták, de jobb döntés volt mint az iphone, újra belém köthet bárki, hogy hogy merészelek ilyet mondani de ameddig egy samsung tényleg azon van, hogy a te igényeidet kielégítse, addig az apple saját magát akarja a pénzel, samsung éppen arra van, hogy maga a telefon rád figyel, az iphonenál egy szoftvert nem lehet vissza rakni, mert hogy jaj feltörik semmit nem érnek vele, mert csak néhány idióta frissíti be ha jailbreakelva van, de 3-4 hónap és azon is lesz jailbreak, meg túl egyszerű a telefon azért 280-at nem adok ki, csak mert egy alma figyel a hátán, márka ennyi de max az iphone ha nem lenne rajta alma érne nagyon durván 100-120ezret többet sem eddig megvettem az almát de csak mert tényleg tetszett, most már hogy mindig csak ugyan úgy néz ki már már unalmas, tény hogy a samsung nagyon gagyin kezdett, de már annyira kifejlődött, hogy hardverileg nem csinál semelyik jobb telefont 3 napja van meg a telefon 1x sem fagyott le pedig azt mondták lefagy stb stb lóf.s.zt fagy le gyors tényleg az én ismeretségi köröm is olyan hogy iphone iphone iphone érdekes, egyre több ismerősöm váltott galaxyra mert elege lett az iphoneból, ideig óráig ahogy szokták mondani szép jó minden utána már nem ;)
2014. febr. 25. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!