Egy vadi új iPhone4-et ki tudok cserélni egy Samsung Galaxy S3-ra? További lent.
Azon morfondírozok, hogy kicserélném a telefonom egy samsung galaxy s3-ra.
Az iPhonomat visszavinném csere garanciával(mert lassú, lefagy, a múltkor ilyenkor is kicserélték) és akkor ugye kapnék helyette egy újat. És ha beviszem egy GSM-be akkor ki tudnám cserélni egy új Samsung galaxy s3-ra? Ha nem, miért?
Iphone 4 és Samsung galaxy s3...
Senki nem olyan hülye hogy elcserélje az s3 mát 4s re csak ráfizetéssel.
Iphone4s re szokták cserélni az s3 mat.
bocsánat rosszul írtam.
Az s3 mát sima 4 re
#előző
Az a poén, hogy iPhone 4 használtpiaci ára (származástól, kapacitástól és állapottól függően) 50 körül kezdődik, S3 is kb ebben az árkategóriában mozog.
Ettől függetlenül kérdező GSM-ben biztos nem cserélik ki neked, mert nyerni akarnak az üzleten, nem veszteni. Használt piacon megpróbálhatod cserélni 1:1, szerintem menne.
Az mondjuk érdekelne, hogy milyen OS-sel használod: iOS7-en sem olyan sűrű a fagyás (ez is leginkább 5s-eket érinti), de azelőttin sosem láttam, pedig megfordult pár a kezem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!