Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vagy galaxy s4?

Iphone 5s vagy galaxy s4?

Figyelt kérdés
melyik és miért köszönöm a válaszokat!!!!!
2014. febr. 23. 01:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
utolsó nekem is ezt mondták meg még 2 ismerősnek aki megvette és kb fél éve használjuk és semmi de én le akarom váltani most már az IOS nem nagyon jön be
2014. febr. 23. 10:34
 12/25 anonim válasza:
Jobb az S4, nekem is az van és eddig semmi probléma nem volt vele :)
2014. febr. 23. 12:22
 13/25 anonim ***** válasza:

Egy minőségi telefon, vagy egy műanyag tepsi?

Szerintem erre te is tudod a választ, tehát 5s.

Az iOS (szerintem, volt androidom is) egyszerűbb, átláthatóbb, könnyebben kezelhető.

Az iPhoneok tovább maradnak támogatottak, tovább futnak rajtuk a legjobb játékok.

2014. febr. 23. 20:53
 14/25 anonim ***** válasza:
A minőség szón azért Iphone-al egy mondatban látni hát, ezen mosolyogtam. Semmi másért nincs neki nagy híre, csak mert ott van rajta az a harapott alma, telefonálni meg még a legolcsóbb Tescos mobil is jó, szóval kár itt már a telefon szóval dobálózni, mert itt már korántsem az a fő célpont hogy telefonálásra alkalmas legyen.
2014. febr. 23. 21:02
 15/25 A kérdező kommentje:
Megvettem a telefont hat imadom sokkal szebb a szotver rauta sokkal nagyobb elmenyt nyujt mint az iphone (4sem volt ez elott mielott bsrki leszolna hogy jaj hat nem hasznaltal iphonrt) egymas melle raktam a kettot hat mindenbe szebb marha gyors ranyomok valamire azonnal beadja na most msr probaltam 5st is nem igy ment le lehet hurrogni nem szamit hasznaltam iphonrt en is erdekes modon jobbnak talalom az s4et az iphonr mar csak divat amiota meghalt steveke :)
2014. febr. 24. 03:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Ennyit az Iphoneról, sokan mondják előre, csak sokszor Apple fanok letámadnak. :D
2014. febr. 24. 04:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Egészségedre akkor.

Majd azért 3 év múlva nézd meg, hogy az S4 után már kijött 60-70 androidos telefon, alig lesz elavult.:D

Az iPhone 5s pedig még mindig csak kb. 6. lesz az iPhoneok között.

2014. febr. 24. 16:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Ezt úgy mondod mintha Androidnál feltétel legyen, hogy mindig gyorsabb, jobb hardverrel ellátott termék kell hogy legyen.
2014. febr. 24. 18:10
 19/25 A kérdező kommentje:
Megfogom nezni hogy arba tobb lesz egy iphonr az lehet de csak azert mert alma van rajta de meg ma se tud olyat egy iphone mint amiket tud a samsung belekrult az 5sbe egy ujjlenyomatos cucc na hat akkor jo pontot az iphonenak hat haszontalan ebbol is latdzik hogy csak villogas az iphonr semmi mas az apple 3ev mulva lehet csodot mond mert atvette a helyet egy ilyen mitugrasz senki es legyartottbegy ratyesz szoftvert :D
2014. febr. 24. 20:42
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem tanulj még a veszzők használatáról egy kicsi...

De az sem baj ha utánaolvasol az Apple-nek. Soha nem látott eladási mutatóik vannak, mindenkit kiszorítanak a piacról.

Lehet, hogy jobb is, hogy nem égeted az iPhoneosokat, maradj csak a Samsungnál.:D

2014. febr. 25. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!