Iphone 5s vagy galaxy s4?
Anno én is nagy Nokiás voltam, aztán belekóstoltam az androidos és az ios-es világba.. :d
Talán ha androidos készüléket szeretnél, akkor várd meg az S5-öt. Az 5S kb Szeptemberig meglesz még, vagyis utódja kb akkor jön majd. Nekem Note 2-m van, igaz, nem fémiparba találták ki, de 1 év után azt kell, hogy mondjam, hogy a hátlapom a gyári Protective Cover úgy össze karcolta, és pöttyözte(a porszemek bekerültek a Protective Cover és az akkufedél közé) a hátlapomat, hogy már szinte undorítóan néz ki. A keret összekarcolódott, és az egész keret karcos. A kijelzőt a fólia védte, így az makulátlan. Ja, amúgy a giroszkóp is 1 év után feladta, szóval szerviz lesz ebből majd..
Viszont ha az S5 is ugyanabból a gagyi műanyagból lesz, akkor szerintem hagyd, mert az bármi, de nem minőség. Haveromnak az Xperia S-e csak 1 kis tokban van, de az makulátlan az én telefonomhoz képest. :)Viszont ha a jövőben talán romolni támad kedved, akkor a Samsungnál a Knox miatt nem jó dolog ezt csinálni garancia időn belül, mert buktad a garanciát. Idáig vissza lehetett állítani, de most még nem(Knox miatt).
4s tényleg nem a legjobb választás. Inkább G2 az sokall de sokall jobb mind kettőnél. Iphonet életemben nem vennék túlvannak árazva. Nekem az Ios tetszik rajtuk más semmi.
Szóval szerintem inkább G2 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!