Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vagy galaxy s4?

Iphone 5s vagy galaxy s4?

Figyelt kérdés
melyik és miért köszönöm a válaszokat!!!!!
2014. febr. 23. 01:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Az S4 gagyi műanyagnak tűnik. Részemről 5S a kettő közül, de én HTC One-t vettem. iPhone minőség, android rendszerrel - számomra az álom :D
2014. febr. 23. 01:32
 2/25 anonim válasza:
0%
Számomra meg egy nagy sz.r mindkettő. Nokia, és kész.
2014. febr. 23. 01:39
 3/25 anonim ***** válasza:
Nokia párti vagyok én is, eddig Nokiával még sose volt gondom, de ha a fentebbi kettő közül kéne választani akkor Galaxy.
2014. febr. 23. 01:52
 4/25 anonim ***** válasza:
Nokiákkal nekem csak gondom volt az utóbbi időben
2014. febr. 23. 01:58
 5/25 anonim ***** válasza:
58%

Anno én is nagy Nokiás voltam, aztán belekóstoltam az androidos és az ios-es világba.. :d

Talán ha androidos készüléket szeretnél, akkor várd meg az S5-öt. Az 5S kb Szeptemberig meglesz még, vagyis utódja kb akkor jön majd. Nekem Note 2-m van, igaz, nem fémiparba találták ki, de 1 év után azt kell, hogy mondjam, hogy a hátlapom a gyári Protective Cover úgy össze karcolta, és pöttyözte(a porszemek bekerültek a Protective Cover és az akkufedél közé) a hátlapomat, hogy már szinte undorítóan néz ki. A keret összekarcolódott, és az egész keret karcos. A kijelzőt a fólia védte, így az makulátlan. Ja, amúgy a giroszkóp is 1 év után feladta, szóval szerviz lesz ebből majd..

Viszont ha az S5 is ugyanabból a gagyi műanyagból lesz, akkor szerintem hagyd, mert az bármi, de nem minőség. Haveromnak az Xperia S-e csak 1 kis tokban van, de az makulátlan az én telefonomhoz képest. :)Viszont ha a jövőben talán romolni támad kedved, akkor a Samsungnál a Knox miatt nem jó dolog ezt csinálni garancia időn belül, mert buktad a garanciát. Idáig vissza lehetett állítani, de most még nem(Knox miatt).

2014. febr. 23. 03:04
 6/25 anonim ***** válasza:
S4-nél még a 4S is sokkal jobb használni
2014. febr. 23. 04:25
 7/25 anonim válasza:
5s vagy Note 3, az S4 felejtos.
2014. febr. 23. 06:53
 8/25 anonim ***** válasza:

4s tényleg nem a legjobb választás. Inkább G2 az sokall de sokall jobb mind kettőnél. Iphonet életemben nem vennék túlvannak árazva. Nekem az Ios tetszik rajtuk más semmi.

Szóval szerintem inkább G2 .

2014. febr. 23. 07:38
 9/25 anonim ***** válasza:
Bocsánat elírtam s4-et akartam írni*
2014. febr. 23. 07:39
 10/25 anonim ***** válasza:
54%
Mi az ,hogy az s4 felejtős? A retek ájfont már másnap visszavinnéd annyi probléma van vele..és ezt a t-mobileba mondták:) Ezért én s4et hoztam ki,és semmi problémám nincs vele, sőt..
2014. febr. 23. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!