Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mejk jobb szamsung galaxy s4...

Mejk jobb szamsung galaxy s4 vagy iphone 5?

Figyelt kérdés

2014. febr. 13. 17:52
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Nekem s4 van 3honapja es teljesen jo. Iphone 5 van a bnomnek kb 1eve es most haldoklik. Azt mondta h mar banja a napot amikor megvette
2014. febr. 13. 17:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Menyiert vetted ?
2014. febr. 13. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:
#1 ennek eléggé kamu szaga van
2014. febr. 13. 18:24
 4/15 A kérdező kommentje:
merhogy??
2014. febr. 13. 19:37
 5/15 anonim válasza:
Engem is etdekelne h miert van kamuszaga?
2014. febr. 13. 19:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg ha tévedek de ilyet még nem tapasztaltam. Én androidos vagyok/voltam, használom mindkét oprendszert. Sok ios cucc van a környezetemben és nekem is van, és magától bekrepálót még nem láttam, csak ha feltörték vagy leejtették. Szóval eléggé elszaporodtak itt a gyk-n a mindenoknélkülimádomaszamszungot emberek, és képesek ilyesmiket kamuzni. Ha te nem vagy ilyen, akkor vedd úgy hogy nem mondtam semmit.
2014. febr. 13. 20:02
 7/15 anonim válasza:
Ugy is veszem kerlek szepen m ha vki akkor en aztan mar szivtam a samsungokkal. Az egyetlen amiert allandoan valasztom csak az h kb evente valtom a telokat es annyit majdnem mindegyik kibir. Ugyh ez az igen egyszeru oka annak h a kulcsint helyezem eloterbe...m nem tervezek hosszu tavra a telokkal. Az iphone leesesenek ugyeben nem tok nyilatkozni ma bnom aki kopkod ra kint van angliaba es nem tom h megreptette e mar v sem. De tenyleg tegnap panaszkodott h eddig minden csodas volt most meg akar az ordog is elvihetne az se zavarja. Ugyh nem vettem magamra csak a sajat es mas tapasztalatat osztottam meg. Sajnalom h nem vagyok mindig mindenkivel 1velemenyen
2014. febr. 13. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit sajnálni, az is ritka ha három ember ugyanazon a véleményen van :) hátmég itt a gyk-n 5 válszból 6 különböző.
2014. febr. 13. 20:37
 9/15 anonim válasza:
Nincs is harag! Ilyen piti dolog miatt?! Ugyan mar....
2014. febr. 13. 20:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez a helyes hozzáállás. Rég láttam hasonlóan normális embert. Respekt
2014. febr. 13. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!