Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 mini vs...

Samsung Galaxy S4 mini vs Sony Xperia SP?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Jelenleg egy Galaxy Acem van és hát nem kell bemutatni senkinek...le akarom cserélni valamelyikre a kettő közül. Mindkettőről jó véleményeket olvastam bár az SP-nek állítólag gyenge a Wifije és a kamerája.

2014. jan. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Amúgy már kezdem érteni a baxkódásod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2014. jan. 12. 11:42
 42/44 anonim ***** válasza:

#39:

"Honnan veszed, hogy lesz? Mert kiírta a Sony, hogy "future"? Elmondom neked, ki volt írva az S-re is anno, hogy kap 4.2-t, vagy 4.3-at. Kapott? Nem. Egy nagy f***t kaptak az S tulajok. :D"

Elfogytak az érvek, hát marad a válasz leszavazása, grat hozzá. Most már én is így tettem a válaszaiddal.

Ui:

Tudod, hogy ez az xperia s mikor jött ki? És hogy jön ide a kérdéshez?

Én 2012 elején bátorkodtam venni egyet és kb. 1 év után váltottam arra amit írtam fentebb, ha még tudod követni.

De ez lényegtelen. Én egy samsung csúcstelót vettem, de itt ha jól látom egyik se csúcsteló (pontosabban az egyik az, mert az van ráírva ami).

Azért linkeltem amit, mert a 4.3-al az s4 mini-nél is xopnak.

Gondolom ez neked nem gond, mert arra nem sony van ráírva.

Tényleg kezd unalmas lenni az ilyen galaxy az isten fanclub válaszai és még jobban a nem hasznos gombok nyomkodása. (Ezek után már én is bátorkodtam neked nyomkodni)...

2014. jan. 13. 21:48
 43/44 anonim ***** válasza:
az SP gyorsabb, meg a ramot leszámítva kicsit erősebb a hardvere, meg nagyobb is a kijelzőja
2014. dec. 3. 14:26
 44/44 anonim válasza:

Az utolsónak igaza van!

Plusz még annyi, hogy az S4 mini az egy csúnya telefon, olyan mint valami játéktelefon.

Még mielőtt kirobbanna a 3. VH a veszekedés miatt itt vannak a tények (linkek).

Samsung Galaxy S4 mini:

[link]

Sony Xperia SP:

[link]

2016. aug. 31. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!