Samsung Galaxy S4 mini vs Sony Xperia SP?
#17 valóban az android memóriakezelése sem épp a legjobb, de az SP-nek alapból ROSSZ! Hiába van 300-400 mega szabad helyem, elindítok egy böngészőt+megy egy zenelejátszó, átváltok, mert mondjuk másik zenét szeretnék hallgatni, visszaváltok böngészőre, már az egészet újratölti. Ezt ne mondd nekem, hogy az android hibája, mert ilyen SOHA nem csinált az Xperia U-m pl. amiben csak 512 RAM van. De az SP-ben vicc, hogy még az élő háttérképet is kilövi nekem, így sima álló hátteret használok (pedig megvettem pénzért az élőt, de nem jó). Játszok valamivel, bezárom a játékot az egész launchert, ikonokat, mindent újratölt az élő háttér helyett meg egy nagy fekete képernyő fogad. :D Ez is az android hibája? Neeem... az SP egy kib*szott bétateszt telefon, azért ilyen olcsó. Nem sikerült megcsinálnia a Sonynak, így aztán kiadták ennyiért. Érdekes, hogy az S4 mini fele ilyen erős hardverrel sokkal drágábba kerül... arról még nem is beszéltem, hogy videót sem tud felvenni rendesen. :D
http://www.youtube.com/watch?v=lwDOrWJWxYc Íme... sima dnb buli. Még az X10 mini is jobban vett fel a hangot. Ez egy összegányolt telefon lett. Egyetlen dolog érvel mellette, mint mondtam, hogy nagyon gyors és sosem akad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!