Samsung Galaxy S4 mini vs Sony Xperia SP?
" És azért az az 512MB RAM nagyon
sokat számít.Ráadásul az SP-nél számos készülék
csak úgy magától zárogatja be a RAMban lévő
appokat ami azért idegesítő tud lenni" - én csak egy fax vagyok, de erre már 4 hónapja van szoftverfrissítès...
Igen, kaptunk rá frissítést, de továbbra is mindent bezár a háttérben, hiába van 300-400 mega RAM szabad.
A Sony telefonoknak van a legrosszabb memóriakezelése, nevetséges, amit művel az SP néha. Szerintem nem véletlen, hogy ilyen hardverrel ez a telefon "ennyibe" kerül. Nagyon sok hibája van, én már százszor megbántam ezt a telefont.
A kedvencem, hogy vagy ötször meg kell nyomni a bekapcsológombot, mire feléled a kijelző. :D A másik: ha töltöd a telefont, nincs multitouch! Carmageddon közben vettem észre... amikor már tizedszerre sem vettem be a kanyart, hanem telibevertem a falat, akkor elgondolkoztam, hogy WTF?! Nincs multitouch! Több felhasználónak ez töltő nélkü is előjön, sajnos.. UGye írták a wifit is, a kamerája meg kb. egy k800i szintű lehet, ilyen minőségű fotókat 3-4 éve csináltak a telefonok... Van, hogy kb. 3-4-edszerre találja csak el a fókuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!