Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 mini vs...

Samsung Galaxy S4 mini vs Sony Xperia SP?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Jelenleg egy Galaxy Acem van és hát nem kell bemutatni senkinek...le akarom cserélni valamelyikre a kettő közül. Mindkettőről jó véleményeket olvastam bár az SP-nek állítólag gyenge a Wifije és a kamerája.

2014. jan. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Nagyon jókat nevetek ezen, hogy 1 ember lehúzza az SP-t mert neki sz@r :D Mi az, hogy akad a gyári launcher? Nekem 1x se akadt még be, a vice city mediumon akadásmentes, töltés közbe simán van multitouch..
2014. jan. 6. 15:12
 12/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Várok még hátha valaki tud az SP mellett is érvelni nem szeretnék csak 1 ember rossz élményeire alapozni. Az Ace-m különösen szar, az ismeretségi körömben van még pár ilyen és mérföldekkel jobbak azok úgyhogy úgy néz ki pont egy selejt jutott nekem. Nyilván ezzel csak azt akarom mondani hogy egy típus lehet jó is(az Ace sehogy se az) csak épp valaki egy hibásat fogott ki.
2014. jan. 6. 16:44
 13/44 anonim ***** válasza:
Hardverileg jobb a mini és pont.
2014. jan. 6. 16:55
 14/44 anonim ***** válasza:

Annyiban, hogy több a ram és ennyi. Azt pedig meg is zabálja igazából a " Ne feledkezzünk meg a benne

lévő extráktól sem ami nincs benne a Sonyba."

2014. jan. 6. 17:23
 15/44 anonim ***** válasza:
Meg jobb kijelző és meg infra meg ennyi. :)
2014. jan. 6. 17:26
 16/44 anonim ***** válasza:
Ja megzabálja de még így is több minden fér el benne egyidőben.
2014. jan. 6. 18:05
 17/44 anonim ***** válasza:

Elfér benne?

És ti ezeket szoktátok nézegetni? Bocs, de még a 2 gigás s4-emen is előfordul sokszor, hogy leállítja a rendszer az adott alkalmazást.

Ez nem az adott teló hibája, akár az s4 mini akár az sp legyen is az.

Egyszerűen az android működik így.

Szvsz ezzel eddig sehol se volt gond, bármelyik androidos teló ezt csinálja még a NAGY s4 is.

Mondom ezt úgy, hogy ilyenem van.

Ui:

Van egy olyan érzésem az utóbbi 1 évben, hogy egyesek már nem tudnak mit kitalálni, hogy belekössenek a sony-ba, hát maradt ez a marhaság.

A tft kijelző, az még hagyján...

2014. jan. 6. 18:27
 18/44 anonim ***** válasza:
Az sp betyárok kárognak mindenhol hogy milyen jó vagy jobb mint az s4 mini...
2014. jan. 6. 19:06
 19/44 anonim ***** válasza:
nekem az jött le, hogy S4-e van, nem pedig sp. De abban azért igaza van, hogy ez az android rendszer miatt van, hogy bezár ezt-azt. Írtam, hogy ezt lehet állítani, pl. root után, de szerintem az se mindegy, hogy ki mit futtat. Egy baxott memóriaigényes app vagy játék esetén szvsz még a hamarosan kijövő s5-ön is elő fog fordulni. Bár ez engem egy G2-n se zavart eddig, hogy ilyenkor 1-2 sec-el tovább tart egy másik appot ezután betölteni. Ez tényleg csak azoknak baxxa a csőrét akiknek herótja van az xperia névtől.
2014. jan. 6. 20:19
 20/44 anonim ***** válasza:
Egyértelműen SP, szebb mint az a sz*r samsung, wifije gyengélkedik, de nekem sulibol 20-30 méterről befogja, akárcsak itthon. A kamerája csak sötétbe rossz 1 kicsit, de amúgy sokkal elegánsabb és jobb.
2014. jan. 6. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!