Milyen telefonom legyen max 70 000 Ft-ért? Több lent. Vagyis több kérdés (is).
Figyelt kérdés
Igényeim:-jó kamera
-jó hangszóró
-erős wifi
-menjen rajta a facebook :D
Az android jobb vagy a wp? Melyiket érdemes választani? Jah,és a sony xperiákat ne írjátok légyszi!(ne szóljatok le,egyszerűen nem szeretnék sonyt, legalábbis sp-t és l-t nem. de ha van más jó sony,akkor írhattok olyat is) Köszi!:) 15/L És ne szóljatok be hogy minek nekem ennyiért telefon,magamnak veszem,a saját pénzemből, nem anyuci meg apuci veszi!Köszönöm.:)
2013. dec. 30. 18:28
1/13 anonim válasza:
Ha még találsz, akkor Lumia 920.
2/13 A kérdező kommentje:
Esetleg valami mást? Bocsi de nem tetszik.:/ És köszi hogy válaszoltál.:)
2013. dec. 30. 18:41
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
Egyedül a felsőt írtam én :D
2013. dec. 30. 19:13
6/13 anonim válasza:
A "felső" kérdésben írtad a GS4 minit is mint lehetséges verzió.Az egy nagyon jó választás lenne.Fehérben igazán "csajos".
7/13 anonim válasza:
SGS3 és S4 mini helyett, inkább Xperia SP újonnan. Ezt a két telefont az SP földhöz végja tudásban. Tudom nem szeretnél SP-t, de másik ilyen telefon nincs ami megéri az árát 70 000-ért.
8/13 anonim válasza:
xD előző.S3-tól lehet erősebb egy hangyafasznyival de az S4 minivel bizony egyszinten van.Legalább lennél tisztában a dolgokkal mielőtt hülyeségeket írsz.
9/13 A kérdező kommentje:
HangyafasznyixDD Behalok ;D amúgy köszi a válaszokat..A Nokia lumia 625 és a 820? ők milyenek? Jobbak mint a sony sp? Vagy a sony l? Szóval:Sony l,sp,vagy lumia 625/820,sgs 4 mini?
2014. jan. 1. 17:45
10/13 anonim válasza:
16:42
S3 elveri az S3 minit igaz?? Az SP elveri az S3-at, akkor a minit is veri mint a zsart még jobban. Nem hallottad Hogy az SP egy pár 4 magos telefont földhöz vág. Inkább te ne okoskodj ha nem értesz hozzá. Balek. LOL XD :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!