Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel csóró paraszt vagyok...

Mivel csóró paraszt vagyok igy csak Xperia P és Moto G közt tudok választani, de melyiket?

Figyelt kérdés

Most amugy tényleg viccen kivül mondom, hogy ma már csórónak számit az, akinek csak már egy 50ezer forintos teló is drágás? Pedig egyáltalán nem keresek rosszul, mégse tennék félre EGY HAVI fizetést egy Iphone 5s-ért, mondjuk.

Még ezeket a cimben nevezett telokat is ugy venném meg, hogy eladnám a mostani telómat 20-ért.

Nekem olyan teló kéne, ami nem nagy. Mert engem feszélyeztet, hogy egy nagy tepsi ott van a kezembe és bármikor ki tudják kapni, meg könnyen kiesik a kezemböl, meg külön pakolgatni kell, mert nem fér el sehova.

1 GB RAM legalább.

Dualcore 1 GHz legalább. Mostani telómon ICS van, 600MHz-s első generációs Snapdragon CPU-val, mégse érzem a kényszert, hogy földhözbaxkodjam félóránként, amiért "lassú"...nyilván, akinek minden xar fut a telon egyszerre kontrolálatlanul, annak minden teló lassú, ami nem került egy vagyonba.

LED. Igen, kell zseblámpa

Autofókusz.

720p-be tudjon felvenni videót. Esetek többségében ugyis VGA-ba fogok videózni, de ha egy telo felvesz 720p-be, akkor nagy rá az esély, hogy VGA-ba még stabilabban vesz.

Első kamera, VGA simán megteszi. Skypehoz.

2013. dec. 27. 12:23
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de valahol terem a fán a pénz, hogy 50 ezer ennyire semmi összeg egyes embereknek?
2013. dec. 27. 17:46
 42/50 A kérdező kommentje:
csajom pl vett anno egy S3-mat meg egy laptopot 99ezerért...laptopba miért nem olyan igényesek az emberek? Laptop akadozhat teló meg nem? :O
2013. dec. 27. 17:49
 43/50 A kérdező kommentje:
meg mikor már ilyen elvárások vannak EMBER, hogy ne szaggasson a NETRÖL streamelt zene miközben a SZÁMTEKZSENI felhasználó valami 3d-s játékkal játszik MULTIBA! Ja és elvárás, hogy MINDEKÖZBEN ugyanugy megérkezzenek a facebook és whatsapp és viber (gmail esetek többségében legutolsó rangú dolog) üzenetek, tehát minden progi ott veszödjön a memóriába, mert OLYAN KIBA FONTOS emberekröl besztélünk, ugye...
2013. dec. 27. 18:10
 44/50 schumilex55 ***** válasza:
Neked mi bajod van egyes játékokkal? A League of Legends vagy a starcraft 2 etc. szerintem meg is haladná az intelligencia szinted.
2013. dec. 27. 18:20
 45/50 A kérdező kommentje:

még szerencse, hogy nem mobilon játszok :|

mikor basszus ilyet irnak le ezek a telefongurus nerdek, hogy 1280*720-as képernyőn "NE VÁRJUNK CSODAGRAFIKÁT" :D :D :D :D

Ember ekkora képernyöfelbontáson csináltam meg a szakdogámat (ami egy gépészeti feladat volt, tehát 3d-s modelleket kellett csinálni, meg rajzokat, meg közbe excel, adatbázis, word párhuzamosan)!

2013. dec. 27. 18:23
 46/50 schumilex55 ***** válasza:

Én jól elvagyok mobilon is egyes játékokkal.

És ezt a laptopos dologra mondtam amit írtál hogy multizik a gyerek xd

Pedig van olyan szép sima HD kijelzőn is a grafika egyes játékokban mint PC-n, rayman például szép tud lenni etc.

Ilyet ne vess már össze ezzel, a GPU -k most kezdenek igazi szintet megütni a mobilokban is, még csak most került be az Open GL ES 3.0 támogatás a telefonok többségébe. Ilyen dolgokra amúgy mindenki jobban szeretne PC-t használni, na de ki az aki mobilon akar szakdogát vagy egyéb hasonló dolgokat csinálni? Komoly exel feladatot is csak a hülye próbál meg telón csinálni (felfogtam hogy te nem ott csináltad, nehogy beszólj miatta :P), de egyébként HDMI kábellel bele a TV-be, OTG-vel meg egér+billentyű (nem mintha használnám xd). De komolyabb grafikai dolgokra még mindig PC az alap platform.

Neked mi is a konkrét gondod? Mert látszik hogy ki akarod beszélni magadból a gondjaid a világgal de hogy én ebbe kezdek belefáradni.

2013. dec. 27. 19:37
 47/50 anonim ***** válasza:
mar elso oldalon leirtam hogy neked orvos kell, de mostmar tuti.
2013. dec. 27. 19:44
 48/50 anonim ***** válasza:
Kérdező: ahogy elnézem a hozzászólásaidat, neked nem egy telefon kell hanem egy lófax elég lenne a segged likába. Az nem drága bemész egy istállóba és 2-3 ló közül azt választod ki ameiknek a legnagyobb a farka. én azt ajánlom. A traktorsluszkulcsot meg dugd bele jól a zsebedbe mer félig kilóg. ;)
2013. dec. 27. 21:40
 49/50 anonim ***** válasza:

#47 válaszoló.

Nem kell itt neki semmi orvos, épp most menstruál. Barátnőm is igy szokta az első napot kiheverni, kicsit agresszív semmi se jó neki.

2013. dec. 27. 21:52
 50/50 anonim ***** válasza:
Moto G ha egesz nap bevan kapcsolva a 3g + kepernyo max fenyen + GPS a nap vegere meg mindig lesz kakao.
2014. jan. 17. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!