Mivel csóró paraszt vagyok igy csak Xperia P és Moto G közt tudok választani, de melyiket?
Most amugy tényleg viccen kivül mondom, hogy ma már csórónak számit az, akinek csak már egy 50ezer forintos teló is drágás? Pedig egyáltalán nem keresek rosszul, mégse tennék félre EGY HAVI fizetést egy Iphone 5s-ért, mondjuk.
Még ezeket a cimben nevezett telokat is ugy venném meg, hogy eladnám a mostani telómat 20-ért.
Nekem olyan teló kéne, ami nem nagy. Mert engem feszélyeztet, hogy egy nagy tepsi ott van a kezembe és bármikor ki tudják kapni, meg könnyen kiesik a kezemböl, meg külön pakolgatni kell, mert nem fér el sehova.
1 GB RAM legalább.
Dualcore 1 GHz legalább. Mostani telómon ICS van, 600MHz-s első generációs Snapdragon CPU-val, mégse érzem a kényszert, hogy földhözbaxkodjam félóránként, amiért "lassú"...nyilván, akinek minden xar fut a telon egyszerre kontrolálatlanul, annak minden teló lassú, ami nem került egy vagyonba.
LED. Igen, kell zseblámpa
Autofókusz.
720p-be tudjon felvenni videót. Esetek többségében ugyis VGA-ba fogok videózni, de ha egy telo felvesz 720p-be, akkor nagy rá az esély, hogy VGA-ba még stabilabban vesz.
Első kamera, VGA simán megteszi. Skypehoz.
" Mert engem feszélyeztet, hogy egy nagy tepsi ott van a kezembe és bármikor ki tudják kapni, meg könnyen kiesik a kezemböl, meg külön pakolgatni kell, mert nem fér el sehova."
Látszik nem volt még nagy telefon a kezedbe. Persze az 5"-es már lehet tényleg nagy, de egy 4.3-4.5"-es még simán nem nagy, és nem kell külön pakolgatni, nem kapják ki könnyebben a kezedből, semmi sem igaz rá abból, amit írtál.
Előző telefonom nekem is 600 MHz-es volt, még ARMv6-os, és kibírhatatlanul lassú volt. Nem az volt a baj, hogy nem vitte el a GTA V-öt meg Crysis 3-at, egyszerűen a legegyszerűbb feladatot nem tudta elvégezni, mert olyan lassú volt.
"DE HÁT AZ HAMAR LEMERÜL! Nekem nem kell olyan teló, ami egy napot se bir ki!"
"Mi a rosszbajért nekem quadcore teló, hogy lemerüljön fél nap alatt?"
Aksikról látom nem sokat tudsz.
Egy magos, 4 magos, ha használod akkor mindegyik ugyanúgy lemerül 3-4 óra után. Attól, hogy 4 magos egy telefon még nem merül jobban.
Szóval ha semmit sem tudsz a telefonokról, akkor nem kéne hülyeségeket mondani.
És most nem tudom, hogy komoly ez a kérdésed, és komolyan akarsz egy telefont 50k-ért, vagy kiakarod figurázni az embereket.
Ha komoly a kérdés, Moto G-nél nem kapsz jobbat ennyi pénzért. 4 magos proci, lehet túlzás, de ha ugyanennyiért kapsz 2 magosat, akkor hülye lennél a 2 magosat venni. És ez miatt nem fog gyorsabban merülne. Jó kijelző, egész jó kamera, egyszerűen minden téren a legjobb ennyi pénzért.
Ennél kicsit olcsóbban van Xperia L. Ez is nagyon jó telefon ennyi pénzért, de a Moto G-hez képest sehol sincs.
Más telefon meg 50k-ért nem jöhet szóba.
Illetve ennél olcsóbban már csak inkább alsókategóriás telefonok vannak, amit nem ajánlanék senkinek.
moto g 62 ezer...
amugy elég sokkoló számomra, hogy már 50 ezer alatt ALSÓ KATEGÓRIA VAN! TE JÓ ÉG!
meg nekem az se tetszik, hogy ezeknek az uj telóknak már a képernyön jelennek meg a gombok is (a 2 vagy 3 androidos kezelőgomb)
Meg hogy nincs kameragomb se és külön rá kell hekkelned, hogy LEGALÁBB a hangerö gombbal lehessen lőni a képeket.
első okostelom xperia x10 mini volt. Nem volt rajta multitouch, ezért ugy csinálták meg a nagyitást, mint most az androidos google chromeba. Csak épp mig a chrome-tól hasraesik mindenki, hogy KIXARTA a spanyol viaszt ezzel az egyujjas nagyitással, addig sztem a x10 mini idejébe szégyen volt, hogy nem tudtál pinch&zoomolni, tök mindegy, hogy egy kézzel ott kell akrobatikázni, mint ahogy nap mint nap látom az embereknél.
majd kiváncsi leszek mit fognak még elhinteni korszakalkotó ujitásként a googlénál, ami már évek óta létezik máshol csak akkor még le se xarták.
istenem
vegyel vezetekes telefont azzal nem lesz gondod
de most mondjátok már meg, hogy egy ezekkel a galaxy noteokkal is mit menöznek az emberek? Hogy akkora mint egy vágódeszka! Gondolom tabletja is van mellé meg laptopja is. És valószinüleg csak nyomkodja mindet ész nélkül, max a laptopján vannak értelmes dolgok, azok is igen kis arányban.
Ha nekem lenne talbetem meg laptopom meg asztali gépem meg minden, akkor már csak abba is beleőrülnék, hogy meg legyen oldva a szinkronizáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!