Mivel csóró paraszt vagyok igy csak Xperia P és Moto G közt tudok választani, de melyiket?
Most amugy tényleg viccen kivül mondom, hogy ma már csórónak számit az, akinek csak már egy 50ezer forintos teló is drágás? Pedig egyáltalán nem keresek rosszul, mégse tennék félre EGY HAVI fizetést egy Iphone 5s-ért, mondjuk.
Még ezeket a cimben nevezett telokat is ugy venném meg, hogy eladnám a mostani telómat 20-ért.
Nekem olyan teló kéne, ami nem nagy. Mert engem feszélyeztet, hogy egy nagy tepsi ott van a kezembe és bármikor ki tudják kapni, meg könnyen kiesik a kezemböl, meg külön pakolgatni kell, mert nem fér el sehova.
1 GB RAM legalább.
Dualcore 1 GHz legalább. Mostani telómon ICS van, 600MHz-s első generációs Snapdragon CPU-val, mégse érzem a kényszert, hogy földhözbaxkodjam félóránként, amiért "lassú"...nyilván, akinek minden xar fut a telon egyszerre kontrolálatlanul, annak minden teló lassú, ami nem került egy vagyonba.
LED. Igen, kell zseblámpa
Autofókusz.
720p-be tudjon felvenni videót. Esetek többségében ugyis VGA-ba fogok videózni, de ha egy telo felvesz 720p-be, akkor nagy rá az esély, hogy VGA-ba még stabilabban vesz.
Első kamera, VGA simán megteszi. Skypehoz.
Neked valami orvos kéne inkább
Moto g sokkal jobban megéri, mint az l.
Te akarsz a kettő közül választani
de én nem akarok játszani meg ilyenek, basszus, nekem van számitógépem!
Mi a rosszbajért nekem quadcore teló, hogy lemerüljön fél nap alatt? Meg azért, hogy a ipari hulladék modon megirt appok is gyorsan fussanak rajta (és meritsék az akksit a végtelenbe?)
Ne haragudj, de akkor mi a fqszomat akarsz?
Te akartál a két telefon között dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!