Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel csóró paraszt vagyok...

Mivel csóró paraszt vagyok igy csak Xperia P és Moto G közt tudok választani, de melyiket?

Figyelt kérdés

Most amugy tényleg viccen kivül mondom, hogy ma már csórónak számit az, akinek csak már egy 50ezer forintos teló is drágás? Pedig egyáltalán nem keresek rosszul, mégse tennék félre EGY HAVI fizetést egy Iphone 5s-ért, mondjuk.

Még ezeket a cimben nevezett telokat is ugy venném meg, hogy eladnám a mostani telómat 20-ért.

Nekem olyan teló kéne, ami nem nagy. Mert engem feszélyeztet, hogy egy nagy tepsi ott van a kezembe és bármikor ki tudják kapni, meg könnyen kiesik a kezemböl, meg külön pakolgatni kell, mert nem fér el sehova.

1 GB RAM legalább.

Dualcore 1 GHz legalább. Mostani telómon ICS van, 600MHz-s első generációs Snapdragon CPU-val, mégse érzem a kényszert, hogy földhözbaxkodjam félóránként, amiért "lassú"...nyilván, akinek minden xar fut a telon egyszerre kontrolálatlanul, annak minden teló lassú, ami nem került egy vagyonba.

LED. Igen, kell zseblámpa

Autofókusz.

720p-be tudjon felvenni videót. Esetek többségében ugyis VGA-ba fogok videózni, de ha egy telo felvesz 720p-be, akkor nagy rá az esély, hogy VGA-ba még stabilabban vesz.

Első kamera, VGA simán megteszi. Skypehoz.

2013. dec. 27. 12:23
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Az igényeid hardveresen, meg a méretet illően megvalósíthatatlanok.
2013. dec. 27. 12:59
 12/50 A kérdező kommentje:

attól ráz ki a hideg, mikor még a batár nagy telefonra még tesznek egy még nagyobb tokot meg ezt a fedős ráhajtós tokot...és ott tartják egész nap, mint egy könyvet...

Régen ezek az emberek meg az apró meg a kihajtós telefonért voltak oda...hát mindig az aktuális divat tudjátok. Véletlenül sem a saját igények.

13/50 anonim ***** válasza:
De ha ennyire eldöntötted, hogy nem akarsz Moto G-t, akkor mi a f @szért teszed fel a kérdést?
 14/50 A kérdező kommentje:
galaxy s4 mini az pont jo lenne, csak hát drága.
 15/50 anonim ***** válasza:
Hát az s4 mini nagyon nem éri meg, és nem is kicsi.
2013. dec. 27. 13:03
 16/50 A kérdező kommentje:
de magyarázzátok már meg, hogy milyen nagy számitógéptechnikusok vagytok ti, hogy ilyen eltulzott igényeitek vannak egy telefontól, hogy már egy dualcore 1GHz lassú...
2013. dec. 27. 13:05
 17/50 A kérdező kommentje:
meg hogy senkit se zavar, hogy egy telefon nagy küszködve éli tul a napot és lemerül?
2013. dec. 27. 13:06
 18/50 anonim ***** válasza:
Nem. Ezek az okostelefonok. Ritka az, amelyik 2 napnál tovább bírja, az 1 nap az teljesen normális. Minden este töltsd. Ennyi.
2013. dec. 27. 13:10
 19/50 A kérdező kommentje:

De ezek az újak már még az egy napot se birják ki! Meg eleve egy nagyobb akksit több idő feltölteni.

Meg mondom engem csak ez idegesit, hogy nem tudom rendesen megfogni, mert annyi kilóg a kezemböl, hogy simán ki tudja kapni egy tolvaj. Egy kisebb telónak a felső élére meg rá tudom akasztani a mutató ujjamat és ugy már neccesebb kikapni. (meg ugye elejteni...mindennap látok embereket ripityára tört telefonnal)

2013. dec. 27. 13:15
 20/50 A kérdező kommentje:
mert pl nekem jó lenne egy xperia u is, de itt ugat a tesom, hogy az már ÓCSKA! WTF?
2013. dec. 27. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!