Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez kamu cég?...

Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak jelentsd fel. Az se gond ha másik megyébe vagy, legalább annyiféle rendőrségről indul a nyomozás...
2013. szept. 17. 19:56
 52/57 Becherovka_ válasza:

MAI LEVELEM ennek a féregnek:

Amennyiben a mai napon nem kapunk Önöktől érdemlegeset választ a kettőnk közt létrejött adás/vételi szerződés, azaz 5272-138333 jegyzett megrendelésükkel kapcsolatban, úgy a Bp. III. Kerületi Rendőrkapitányságon üzletszerűen elkövetett csalás bűntette, valamint üzletszerűen elkövetett csalás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentés tetszünk Önök ellen. Valamint az illetékes NAV hatóságnál, megkezdjük vállalkozásuk ellen indított felszámolási eljárásunkat.

Átadásra kerülő anyagok illetékes hatóságoknak:

Telefonbeszélgetések hanganyaga

Web-Oldaluk lementett másolata

Előlegbekérő

Átutalási megbízások másolata

Adó száma

AXA Bank hivatalos állásfoglalása a III. Ker Rend. Kap. részére, számlatulajdonos számla forgalmáról

Domain név regisztrátor elérhetőségei.

Registrant Contact Details:

Seregelyes Zsolt

Seregelyes Zsolt (domain@unas.eu)

Kinizsi u. 54

Bicske

Budapest,2060

HU

Tel. +36.206182662

Várom hiteles válaszukat!

2013. szept. 19. 17:38
 53/57 anonim ***** válasza:

ne haragudjatok, de az oldal felépitésén is látszik, hogy csak át akar b**aszni.

Nincs ezen mit szégyellni. Amikor amerikában éltem, én is beszoptam egy hasonlót.. ez van, a pénzt buktátok, és még ha le is tartóztatják (amire nincs sok esély), akkor sem kapjátok vissza, mert már rég elköltötte. Max lesittelik egy kis időre

2013. szept. 19. 18:00
 54/57 anonim válasza:
Ma már a honlap is zárolva van. Nem hinném, hogy érdemi választ kapnál tőle, én sem kaptam magyarázatot. Már kedden megtettem a feljelentést, amiről csak annyit tudok, hogy beérkezett a rendőrség postaládájába, de hogy történt is valami, azt már nem. Körül kellene nézni Bicskén a Kinizsi utcában. A streetview-n egy viskó látszik egy Ladával.
2013. szept. 19. 18:14
 55/57 anonim ***** válasza:
így van, nem fenyegetni kell...feljelentést tenni, vagy személyesen meglátogatni és elbeszélgetni vele.
2013. szept. 19. 19:31
 56/57 Fischer Andráss válasza:
Most már valóban bebizonyosodott hogy kamu az egész, kmobiloutlet.com már le is zárták a webet...
2013. szept. 19. 20:31
 57/57 Becherovka_ válasza:

Aki t megkárosított ez a féreg ezen PROHARDWER oldalán leírték, hogy mi a menete. Minél többen feljelentik, annál több esély lehet arra, hogy ezt a férget végleg kivonják.

Mit jelent ez az elkövető számára?

alapesetben a kártérítésen túl pénzbüntetést, közérdekű munkát vagy két évig terjedő börtönbüntetést, illetőleg emellett ú.n mellékbüntetést is, súlyosabb esetben több évig tartó börtönbüntetést a kár értékétől függően. Minél több a károsult, annál nagyobb ez a bizonyos összeg, ami összeadódik, s figyelembe veszik azon összegeket is, amelyek csak kísérleti szakban maradtak, azaz nem tudott kicsalni pénzt az elkövető, de megpróbálta azt.

[link]

2013. szept. 19. 23:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!