Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.
MAI LEVELEM ennek a féregnek:
Amennyiben a mai napon nem kapunk Önöktől érdemlegeset választ a kettőnk közt létrejött adás/vételi szerződés, azaz 5272-138333 jegyzett megrendelésükkel kapcsolatban, úgy a Bp. III. Kerületi Rendőrkapitányságon üzletszerűen elkövetett csalás bűntette, valamint üzletszerűen elkövetett csalás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentés tetszünk Önök ellen. Valamint az illetékes NAV hatóságnál, megkezdjük vállalkozásuk ellen indított felszámolási eljárásunkat.
Átadásra kerülő anyagok illetékes hatóságoknak:
Telefonbeszélgetések hanganyaga
Web-Oldaluk lementett másolata
Előlegbekérő
Átutalási megbízások másolata
Adó száma
AXA Bank hivatalos állásfoglalása a III. Ker Rend. Kap. részére, számlatulajdonos számla forgalmáról
Domain név regisztrátor elérhetőségei.
Registrant Contact Details:
Seregelyes Zsolt
Seregelyes Zsolt (domain@unas.eu)
Kinizsi u. 54
Bicske
Budapest,2060
HU
Tel. +36.206182662
Várom hiteles válaszukat!
ne haragudjatok, de az oldal felépitésén is látszik, hogy csak át akar b**aszni.
Nincs ezen mit szégyellni. Amikor amerikában éltem, én is beszoptam egy hasonlót.. ez van, a pénzt buktátok, és még ha le is tartóztatják (amire nincs sok esély), akkor sem kapjátok vissza, mert már rég elköltötte. Max lesittelik egy kis időre
Aki t megkárosított ez a féreg ezen PROHARDWER oldalán leírték, hogy mi a menete. Minél többen feljelentik, annál több esély lehet arra, hogy ezt a férget végleg kivonják.
Mit jelent ez az elkövető számára?
alapesetben a kártérítésen túl pénzbüntetést, közérdekű munkát vagy két évig terjedő börtönbüntetést, illetőleg emellett ú.n mellékbüntetést is, súlyosabb esetben több évig tartó börtönbüntetést a kár értékétől függően. Minél több a károsult, annál nagyobb ez a bizonyos összeg, ami összeadódik, s figyelembe veszik azon összegeket is, amelyek csak kísérleti szakban maradtak, azaz nem tudott kicsalni pénzt az elkövető, de megpróbálta azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!