Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez kamu cég?...

Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim válasza:
Szerintem fel kell jelenteni a bankszamla tulajdonost!!!!!
2013. szept. 16. 17:30
 42/57 anonim válasza:
Üdv! Hát én is benyaltam... Tervezem, hogy holnap felhívom a rendőrséget, hogy mit kell ilyenkor tenni és szerdán vagy pénteken feljelentést teszek. Jó lenne, ha minél többen ezt tennék a károsultak közül, hátha el tudják kapni ezeket... Bár ahogy a rendőrséget ismerem... De azért azt be kell látni, hogy ügyesen csinálták! Sok mindent vásároltam már az interneten, Kínából is jött ez-az több száz Dollárért előre utalás után, de így még nem jártam.
2013. szept. 16. 19:59
 43/57 anonim válasza:

Nem kmoutlet.com az oldal hanem [link]

Domain infók

[Querying whois.verisign-grs.com]

[Redirected to whois.PublicDomainRegistry.com]

[Querying whois.PublicDomainRegistry.com]

[whois.PublicDomainRegistry.com]

Registration Service Provided By: UNAS ONLINE LTD.

Domain Name: KMOBILOUTLET.COM

Registration Date: 28-Aug-2013

Expiration Date: 28-Aug-2014

Status:LOCKED

Note: This Domain Name is currently Locked.

This feature is provided to protect against fraudulent acquisition of the domain name,

as in this status the domain name cannot be transferred or modified.

Name Servers:

ns0.unas.eu

ns1.unas.eu

Registrant Contact Details:

Seregelyes Zsolt

Seregelyes Zsolt (domain@unas.eu)

Kinizsi u. 54

Bicske

Budapest,2060

HU

Tel. +36.206182662

Administrative Contact Details:

Seregelyes Zsolt

Kinizsi u. 54

Bicske

Budapest,2060

HU

Tel. +36.206182662

Technical Contact Details:

Seregelyes Zsolt

Kinizsi u. 54

Bicske

Budapest,2060

HU

Tel. +36.206182662

Billing Contact Details:

Seregelyes Zsolt

Kinizsi u. 54

Bicske

Budapest,2060

HU

Tel. +36.206182662

The data in this whois database is provided to you for information purposes

only, that is, to assist you in obtaining information about or related to a

domain name registration record. We make this information available "as is",

and do not guarantee its accuracy. By submitting a whois query, you agree

that you will use this data only for lawful purposes and that, under no

circumstances will you use this data to:

(1) enable high volume, automated, electronic processes that stress or load

this whois database system providing you this information; or

(2) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited,

commercial advertising or solicitations via direct mail, electronic mail, or

by telephone.

The compilation, repackaging, dissemination or other use of this data is

expressly prohibited without prior written consent from us. The Registrar of

record is PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com.

We reserve the right to modify these terms at any time.

By submitting this query, you agree to abide by these terms.

2013. szept. 16. 20:22
 44/57 anonim válasza:

Nem tudom hányan lehetünk? Azt is látom pár privát levél után egyikünk sem ma kezdte benyaltuk. Ilyet még magam sem láttam vásároltam ilyen embertől EBAY-en mindent visszakaptam. BIZTONSÁG Magyarországon ebben, hogy megtérítik a pénzt, amit kemény munkával kerestem meg nem is reménykedem + még minket fognak kihallgatni idézgetni....,

A pénzen túlteszem magam mindenkinek ezt ajánlom tudom, hogy sz@r,de jobban fogtok aludni. Viszont a feljelentést valószínű megteszem nem a pénzért az elvekért azért, hogy az ezekhez hasonló embereket meghurcolják.

A regisztrátornál kezdem... majd a banknál

Mert lehet én vagyok a hülye, DE ha SEREGÉLYES ZSOLT EV nem létezik akkor a bank miért nem dobta vissza az utalást. vagy ebben otthon voltak és az AXA nem épp híre a tökéletes adat kezelésről :(

2013. szept. 16. 21:20
 45/57 anonim válasza:

Hát még ilyet...Tipikus...Komolyan ezt nem gondoltam volna, rendeltem már USA-ból, több mint 200 ezer értékben de ugyanúgy hasonló értékben Angliából, de még Kínából is Ebay Amazon stb...Vaterával sem volt gond...

Igazából nem a pénz fáj, (szerencsére) hanem,hogy a barátnőmnek lett volna, és itt ül mellettem és itt pityereg mert szegénykém beleélte magát...mellesleg a végére én is!! Ahogy látom elég sok mindenkinek mára lett ígérve a futár. Senki semmi? Akik személyesen mentek azokkal mi lett?

2013. szept. 16. 21:39
 46/57 anonim ***** válasza:
nem kioktatásképp, mert különben a tanulság már megvan. csak ugye Ebay az más, mert ázsiában bármit hozzádvágnak fillérekért, de az túl nagy mese, hogy itt, ahol rettenetesen drága minden, valaki még a beszerzési ár alatt tudna valamit árulni. mert itt is írta valaki valamelyik TV-ről, meg hát úgy általában is ennyiért maximum lopva lehetne megszerezni őket, de nyilván az túl kockázatos. Amúgy ahogy itt valaki írja, hogy elvileg a domain-reg 2 hétig ingyen van, nem is feltétlenül biztos, hogy az ott megadott adatok valósak, elvégre ha nem kell fizetni előre, akkor talán lehet valótlan címet oda is írni...de bízunk benne, hogy tényleg Bicskén lakik, és majd megkapja ami jár neki...de az biztos, hogyha valóban büntetlen, akkor enyhítő körülmény...jelentsétek fel minél többen.
2013. szept. 16. 21:50
 47/57 anonim válasza:
Értem én hogy az Ebay az más...csak példaképpen mondtam...na mindegy az viszont eléggé pofátlan dolognak tartom, hogy tegnapi naptól jó pár "termékükre" megint akciót hirdettek, a "készlet erejéig" szóval úgy gondolom, hogy én még várok holnapig, szerdán legkésőbb én is mint valamelyik hozzászóló keresem a rendőrséget, ha már most 50+ ember beszopta ne legyen már több...ha meg átverés volt (ami most már szerintem nyilvánvaló) költse gyógyszerre a 25% előlegét! Remélem többen nem dőlnek be!
2013. szept. 16. 21:57
 48/57 anonim válasza:
Felhívtam a rendőrséget és javaslatukra emailben küldtem el feljelentésemet az ügyben, minden információt mellékelve, reménykedve abban, hogy lépnek valamit és más nem fog fizetni ezeknek.
2013. szept. 17. 15:44
 49/57 anonim válasza:

Sziasztok,

Én is megtettem a feljelentést, azt mondták, hogy annál nagyobb az esély hogy elkapják ezt a férget, ha minél többen ugyanígy tesznek. Hajrá!!!

2013. szept. 17. 18:11
 50/57 anonim válasza:
Mejik rendorsegen tettetek feljelentest en baranya megyei vagok
2013. szept. 17. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!