Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez kamu cég?...

Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:

Sziasztok,

Én bevállaltam egy HTC One készüléket ettől a cégtől.

Kaptam egy előlegszámlát(ami szerintem picit hiányos: pl pecsét+aláírás hiányzik), átutaltam a pénzt és várom az érkezését szept. 16-ra mondták hogy megérkezik a teló.

Mindenképp fogok írni hogy mi lett a vége.

2013. szept. 11. 17:21
 12/57 anonim válasza:
Mindenképp írd meg légyszi mert engem is nagyon érdekel a végeredmény.
2013. szept. 11. 22:06
 13/57 anonim válasza:
Sziasztok...Nekem is gyanúsan olcsónak tűnik a telefon,amit kinéztem magamnak(meg persze a cég is gyanús)!!!Várom én is valakinek az üzenetét,aki már meg kapta a telefont innen!Viszont ha az is kamu személy,akkor azt hogy derítjük ki?Fotó a számláról?Az is megoldható általuk...nem???
2013. szept. 12. 05:32
 14/57 anonim válasza:

Hello!

En telefonon dumaltam a kapcsolattartoval. Kétszer is játszottam mar eloreutalosat, az egyik jól sült el a másik nagyon nem. Viszont ez az úr nem akarta elkezdeni ajanlgatni meg erőltetni hogy vasaroljak. Hétfőn fogok vele személyesen találkozni. Akkor írok

2013. szept. 12. 10:43
 15/57 kingvegita88 válasza:

Én is hétfőn megyek el a telephelyre, ha minden jól megy egy Antutu tesztet lefuttatok a helyszínen, amiből kiderül hogy clone vagy eredeti a készülék.

Remélem pozitív csalódás lesz.

2013. szept. 12. 15:24
 16/57 anonim válasza:
Mindenki hétfőn megy? Én is akkor megyek. Én a legújabb Aida 64 portablet is viszem. Az tuti nem ver át. Viszont azt az Antutu-t nem ismerem, de utánanézek mivel nekem is laptop kell. Sok sikert nektek, de ha átverés lesz akkor fogjunk össze. Többen csak többre megyünk hogy visszaszerezzük a pénzünket...
2013. szept. 12. 16:42
 17/57 anonim válasza:
Ti mar vettetek cuccokat? Megkaptatok? En csak azelőtt megyek mielőtt fizetek
2013. szept. 12. 16:50
 18/57 anonim válasza:
Nagyon kamu szaga van a dolognak. Ha jól értettem sokan hétfőn mennek találkozni az ipsével. Ha megnézitek ez az irreálisan nagy árkülönbséggel lévő akció a galaxy s3 ra pont 15.ig tart:) van egy erős sejtésem, hogy aki befizette a pénzt az már búcsút mondhat neki. Senki sem lesz ott max egymással találkoztok...de ne legyen igazam. Aki teheti ne tegyen elhamarkodott lépést és várja meg a hétfőt, hogy mit írnak a többiek. És ha még nem késő töröljétek az átutalást.
2013. szept. 12. 18:11
 19/57 anonim válasza:

Én nem mertem előreutalni. Úgy akarom, hogy felmegyek pestre és majd ott. Igaz nekem belekerül egy 10esbe, de úgy vagyok vele, hogy inkább azt a 10est bukjam el benzinre, mint magát a 25%-ot. Ha tényleg nem átverés akkor legközelebb már lehet, hogy utalni fogok én is.

De nekem az adószáma gyanús. Ugyanis ha megkérdezitek akkor egy olyan adószámot mond ami egy nyomdáé (ha jól emlékszem, de teljesen eltér az műszaki cuccoktól az tuti). Mindenesetre így kezdődik: 123xxxxx-2-44. Ezt a NAV-nak a honlapján tudjátok ellenőrizni, a NAV meg ugyebár nem hazudik:

[link]

Csak a törzsszám első 8 számát kell megadni.

De csak hívjátok fel és kérdezzétek meg. Látni fogjátok ti is. A végén a 2-es asszem azt jelenti, hogy pesti (az odáig oké), a 44 meg, hogy magán vállalkozó (ez is stimm). A többi nem, ha csak nem van kapcsolata azzal a nyomdával vagy mivel, de ezt erősen kétlem.

Lesz ami lesz. Hétfőn úgy látom nagyon sok mindenkinek kiderül minden és én is remélem, hogy mindenki pozitívummal megy haza.

2013. szept. 12. 18:17
 20/57 anonim válasza:
Totál lehúzás az egész. Olyan árak vannak hogy ez egy vicc. Samsung UE55F7000 3D LED TV-t még beszerezni sem lehet ennyiért amennyiért ő árulja.A shop meg csak össze lett dobva hogy legyen. Nektek nem furcsa az hogy olyan szöveggel árulja a termékeket hogy készletkisöprős meg kifutó modellek? Meg hogy egy Ausztriai céggel vannak leszerződve, a telefonba meg Németországot mondott nekem ma. Ha jól tudom az Xbox One még meg sem jelent, itt meg 50.000 -el olcsóbban lehet megrendelni. Kb. annyiról szólhat a sztori hogy nagyon gyorsan sok emberről lehúzni a vételár 25%-át. Hétfőn meg már cég sem lesz, sőt nem is volt mert ilyen nevű egyéni vállalkozó nincs a NAV nyilvántartásában. VICC az egész.
2013. szept. 12. 19:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!