Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.
Sziasztok,
Én bevállaltam egy HTC One készüléket ettől a cégtől.
Kaptam egy előlegszámlát(ami szerintem picit hiányos: pl pecsét+aláírás hiányzik), átutaltam a pénzt és várom az érkezését szept. 16-ra mondták hogy megérkezik a teló.
Mindenképp fogok írni hogy mi lett a vége.
Hello!
En telefonon dumaltam a kapcsolattartoval. Kétszer is játszottam mar eloreutalosat, az egyik jól sült el a másik nagyon nem. Viszont ez az úr nem akarta elkezdeni ajanlgatni meg erőltetni hogy vasaroljak. Hétfőn fogok vele személyesen találkozni. Akkor írok
Én is hétfőn megyek el a telephelyre, ha minden jól megy egy Antutu tesztet lefuttatok a helyszínen, amiből kiderül hogy clone vagy eredeti a készülék.
Remélem pozitív csalódás lesz.
Én nem mertem előreutalni. Úgy akarom, hogy felmegyek pestre és majd ott. Igaz nekem belekerül egy 10esbe, de úgy vagyok vele, hogy inkább azt a 10est bukjam el benzinre, mint magát a 25%-ot. Ha tényleg nem átverés akkor legközelebb már lehet, hogy utalni fogok én is.
De nekem az adószáma gyanús. Ugyanis ha megkérdezitek akkor egy olyan adószámot mond ami egy nyomdáé (ha jól emlékszem, de teljesen eltér az műszaki cuccoktól az tuti). Mindenesetre így kezdődik: 123xxxxx-2-44. Ezt a NAV-nak a honlapján tudjátok ellenőrizni, a NAV meg ugyebár nem hazudik:
Csak a törzsszám első 8 számát kell megadni.
De csak hívjátok fel és kérdezzétek meg. Látni fogjátok ti is. A végén a 2-es asszem azt jelenti, hogy pesti (az odáig oké), a 44 meg, hogy magán vállalkozó (ez is stimm). A többi nem, ha csak nem van kapcsolata azzal a nyomdával vagy mivel, de ezt erősen kétlem.
Lesz ami lesz. Hétfőn úgy látom nagyon sok mindenkinek kiderül minden és én is remélem, hogy mindenki pozitívummal megy haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!