Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.
Aki már kapott bármiféle számlát a készülékéről megtenné ,hogy elküldi nekem, vagy feltölti valahová:) ?
köszönöm
Jaja nekem is németet mondott.
Kezdjük ott, hogy én azt mondtam neki, hogy oké, kifizetem a 25%-ot, DE(!) úgy, hogy felmegyek Pestre tőlem 300 km-re és aláírunk egy papírt 2-2 tanúval, hogy ÉN azt a 25%-ot kifizettem. Benne is volt, de aztán mondta, hogy ja, de mégse jó mert mennie kell németbe (itt még péntekről volt szó). Aztán csak addig addig győzködtem, hogy belement, de én csak is akkor adom át a 25%-ot ha úgy tölti ki az adatait, hogy a szemem előtt veszi elő az vállalkozóit, és ha tényleg az a kamu adószám lesz rajta, akkor elhiszem ÉS kérni fogom a személyiét is + annak számát, hogy tényleg ő e az a bizonyos Seregélyes Zsolt! Mint írtam belement a papír aláírásba, de kérdtem tőle, hogy milyen címre menjek? Mert irodát mondott miközben honlapján az az Attila utca 119 a Google Street View-al egy sima családi háznak néz ki. Szóval szerintem az a lakcím is kamu. Ja és azóta ara a kérdésemre nem válaszolt! Logikus, mert ha én átverek valakit, akkor inkább más ajtaját törjék be mint a enyémet, ne hogy már engem verjenek meg...
Amúgy az se biztos, hogy a bankszámlaszáma az ő nevén ven e. Sajnos azt nem sikerült lenyomozzam. Mert ha nem az ő nevén van és arra utaljátok a 25%-ot akkor gáz :S.
Felhívtam egy könyvelő ismerősömet is. A következőre figyeljen oda az aki hétfőn kap bizonylatot a kifizetés után. A lapon legyen feltüntetve a vállalkozói száma. Azt mondta a könyvelő, hogy az odáig nem baj ha ugyanúgy azt az 123-asat írja rá, HA azt írja utána, hogy nyomda (vagy mi az már nem tudom). Ha viszont azt írja utána, hogy Seregélyes Zsolt akkor már érvénytelen a bizonylat. A személyiét is kérjétek el + lakcímet is bátran. Ha esetleg másik adószámot diktál akkor még mielőtt aláírnád, bátran hívjál fel valakit, hogy kérje le az adatokat a nav-ról. Ha megint más ír ki szintén kamu és érvénytelen. Én ha megyek akkor viszek kulcstartó alakú diktafont is ;).
Még egy dolog ami furcsa nekem. A honlapon látszik az autó amivel állítólag kiszállít. De miért van levéve róla a rendszám???
Na egyenlőre ennyi infóval tudok nektek szolgálni, mert már én is eltelefonáltam rá a fél kártyámat... Csak furcsa, hogy mindenki hétfőn megy...
Még annyi, hogy ha valaki hétfőn délelőtt bonyolítja le a dolgot, az megkérném, hogy gyors még 1 óra előtt írjon ide, hogy kamu e vagy sem. Már csak azért, hogy érdemes e 300 km-et felutazzak vagy sem...
Előre is köszi!
Ma felhívtam, es azt mondtam neki hogy lehetne e személyesen találkozni mert vannak olyan kérdéseim amit nem telefonba szeretnek feltenni. Erre eléggé megijedt, arra hogy az aprodon azt írtam hogy személyi es lakcím másolat az utalás elott arra nem válaszolt. Viszont ma amikor mondtam hogy hétfőn mar nem lesz akciós a 15-os Pro, nem erőltette hogy utaljak el 50ezret pénteken, pedig mondta hogy nem garantálja hogy ha hazajon Németországból akkor ugyanúgy jo áron kapja e. En úgy vennem különben a prot, hogy kezdoreszlet 49990, es 20x12500ft részletfizetési szerződést írunk, es lazán kamat nélkül... Eléggé fura hogy lazán belement. Mai email valtasom vele amúgy:
"Üdv!
Hétfőn délelőtt hívjon fel és legközelebb hétfő délután leszek az irodában, akkor be tud jönni hozzám.
Köszönöm"
Szóval hétfő délután be lehet menni hozza... Amúgy tegnap említettem neki hogy olvastam pozitív véleményt az oldalról, erre meglepődött hogy hol, mondtam hogy itt, úgy hogy lehet hogy valamelyik válaszoló ő vagy a kollégája, amúgy a kollégájával nem lehet találkozni mert vele nem lehet megkötni személyesen az üzletet.
Azért az valóban nevetséges, hogy az eredeti árak feléért adja a cuccokat, és még haszon is van. Nekem volt már részem egy ehhez hasonló átverésben még anno, szerencsére "csak" 20 ezret buktam rajta, de bőven elég volt tanulópénznek.
Mindenesetre kíváncsian várom hogy mi lesz hétfőn, hogy egyáltalán lesz-e valami, de szerintem is mindenki jobban teszi ha nem utal egy forintot se.
Azért ha valaki felhívja még ma. Annyit tegyen már meg,hogy szembesíti azzal az adószámmal, hogy hogy is gondolta az. Tuti nem fogja tudni kimagyarázni.
Akkor jól gondoltam, hogy az a lakcím is kamu. Mert ha valaki becsönget és nem ő nyit ajtót + még az az illető nem is hallott arról névről... Én feljelenteném a helyetekbe ha nem lesz semmi hétfőn (már aki utalt). A telefonszámát kell megadni a rendőröknek, csak ha hamis bizonylatot adott, akkor azzal már nem igen tud kezdeni szerintem a rendőrség se, viszont fogjatok össze! Mindenkivel akit csak átvert... hátha
Sziasztok, én is az óvatosak táborába tartozom. Megnéztem a weboldalt, miután apród-on rátaláltam a hirdetésre, és elküldte a címet a srác. Webes cégem van, tehát eleve az UNAS gagyi webshop rendszere már aggodalomra adott okot! Végigolvastam a szállítást, stb. A 25%-on fennakadtam! Mondom felhívom, max megkérem Pesti ismerősömet, menjen be, vegye meg, majd Ő elküldi nekem futárral. Felhívom a megadott számot, hogy az általam keresett iPhone 5 készleten van-e, meg lehet-e nézni. Erre mondja, nincs, csak rendelésre, külfölrdől, 25% előleg befizetésével lehetséges. Ma mindenképp rendeljem meg, mert holnap már (MOST FIGYELJETEK!) jön a németországi partner, akivel novemberben nyitnak egy 400m2-es üzletet Budapesten, ahol lesz készleten majd a telefonokból - és ezért holnap nem nagyon ér rá, vasárnap meg zárva vannak...
Az előttem leírtak alapján tehát KAMU az egész!!!!!! Mindenkinek mást mond!
Hasonló eset:
Tegnap Vaterán találkoztam olyannal, aki csak futár-al küldött volna, előre utalással. 60km-re elmentem volna érte, erre írja, már a futárnál vannak a telefonok....???? WTF??? 2 visszajelzése volt, mindkettő 3 napja regisztrált, és érdekes mód ugyanazon városból, ugyanazon a napon megvásárolt és megkapott termékkel - az idióta!!! :D Fél órán belül inaktívlett mindhárom felhasználó :D
Szóval csak óvatosan! Előre SOHA SENKINEK NE UTALJUNK!!!!
Inkább legyen pár ezressel drágább, de legalább biztos a vételünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!