Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.
Sziasztok!
Nekem is elég gyanúsnak tűnik ez az oldal, sok ismerősöm véleményét kikérdeztem.. Végül belementem az átutalásba, majd írok nektek infót mi lett a vége a dolognak. Tegnap kaptam tőlük emailt, hogy megrendelték a készüléket mert megérkezett az előleg. Hát kíváncsi leszek.. Ha kamu az egész nem fogom annyiban hagyni, az biztos.
Mi a sz@r ez? Komolyan ez van a számla legalján? "Create PDF files without this message by purchasing novaPDF printer ( [link]
Erre már nem volt pénz, hogy átkonvertáljon egy dokumentumot? Ez egy elég amatőr lépés volt neki. Manapság már millió helyen online is átlehet konvertálni egy doksit mindenféle link v vízjel nélkül... Pff öngól... Vagy rosszul gondolom?
Ezek szerint akik hétfőn mentek fel lebonyolítani az üzletet , azok csak az átverés áldozatai lettek?
Valaki írjon konkrétumot ezzel kapcsolatban ha lehet. Ma egyébként rá lett állítva egy 3. rendőr is aki majd kicsit utána néz a dolgoknak... Én azt mondom, hogy a telefonját addig kell bemérni ha esetleg gáz van, míg nem szünteti meg a honlappal együtt... Ja és a honlap frissült egy újabb névvel és egy 36-os - Heves megyei körzetszámú telszámmal is.
Nekem keddre lett igérve, hoyg jön a futár :)
Tényleg naívan nem ellenőriztem le, gondoltam Egyéni Vállakozoval még sem csalna senki, hát lehet tévedtem:(
Ez ha bünöző akkor, akkor egy egyszerü piti gyökérrel van dolgunk. Nem bántok senkit, de a tény 100 % ban biztops vagyok, hogy nem egyezik a bör szinünk
Mi nagyon sok mindennek utánanyomoztunk/nyomoztattunk. Mégpedig:
-Az ürge rendőrségileg tiszta, nem büntetett előéletű.
-A honlapot nem olyan rég regisztrálták (augusztus 28 asszem), de csak 2 hétig ingyenes. Szerintem nem fizette még ki a domain nevet mert legalul még beadja, hogy hol lett készítve az oldal és tuti hamarosan megszűnik
-regisztrációkor a gmailom kiírta, hogy a levél valószínűleg nem a kmocsapat@gmail.com-tól érkezett, majd rámentem, hogy gyanús címzett bejelentése kalózkodással kapcsolatban
-a honlapon lévő autóról le van véve a rendszám, ez is furcsa
-a vállalkozói adószám nem az övé hanem egy nyomdáé
-egy könyvelő ismerősöm azt mondta, hogy amit ő ad számlát az abban a formában nem érvényes
-az előlegszámla csak egy egyszerű ingyenes számlázó programmal lett készítve vagy pedig amatőr módon egy office-ba begépelt és átkonvertálta pdf-be ami elég gyengén sikerült a vízjel miatt...
-valószínűnek tartom, hogy a cím amit megadott se az övé, hogy védje saját magát.
-a bankszálát nem sikerült kinyomozni, hogy az ő nevéhez tartozik e. Ha nem, az még nagyobb gáz aki arra utalt :S.
-a domaint le lehet ellenőrizni, elvileg kiad egy valós címet ahol az illető lakik.
Nagyjából ennyi amit ki tudtunk deríteni, de remélem elkapják az ürgét...
Na sziasztok!
EZT BEBUKTAM!
Én rendeltem tőlük egy HTC one-t, mára igérték de semmi.
Se telefonon, sem pedig email-en nem tudom elérni a csókát.
Én még ilyennel nem futottam össze, annak ellenére hogy nekem is gyanús volt a dolog.
Már sok éve rendelek a Kínaiaktól, E-bay, Vatera, de ilyen gerinctelen féreggel még nem találkoztam!
Hát nem tudom hogy érdemes-e feljelenteni, bár bankszámla után csak rájuk tudnának bukkanni.?
Üdv Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!