Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez kamu cég?...

Szerintetek ez kamu cég? Merjek innen rendelni? Samsung S4.

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 6. 22:25
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is elég gyanúsnak tűnik ez az oldal, sok ismerősöm véleményét kikérdeztem.. Végül belementem az átutalásba, majd írok nektek infót mi lett a vége a dolognak. Tegnap kaptam tőlük emailt, hogy megrendelték a készüléket mert megérkezett az előleg. Hát kíváncsi leszek.. Ha kamu az egész nem fogom annyiban hagyni, az biztos.

2013. szept. 14. 08:59
 32/57 anonim válasza:
Az egyik válaszoló rendelt itt egy HTC one-t, megkértem hogy küldje el az előleg számlát, a számla sorszáma most figyeljetek!!! 55!!! 55 ember utalt... Eléggé komoly. Az adó szám valóban a nyomda nevére szól aminek a székhelye a 9.kerulet.
2013. szept. 14. 12:22
 33/57 anonim válasza:

Mi a sz@r ez? Komolyan ez van a számla legalján? "Create PDF files without this message by purchasing novaPDF printer ( [link]

Erre már nem volt pénz, hogy átkonvertáljon egy dokumentumot? Ez egy elég amatőr lépés volt neki. Manapság már millió helyen online is átlehet konvertálni egy doksit mindenféle link v vízjel nélkül... Pff öngól... Vagy rosszul gondolom?

2013. szept. 15. 19:46
 34/57 anonim válasza:
Hát igy néz ki hogy nagyon is kamu ezek a szemét trogerek miatt veszti el az egész internetes vásarlás a hitelét remélem megdőglik es hosszú fajdalmas halála lesz ennek az embernek
2013. szept. 16. 16:11
 35/57 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára :( de ezzel nem uszták meg ha ő elérhetetlen akkro elverem a regisztrátoron a port....
2013. szept. 16. 16:35
 36/57 anonim válasza:

Ezek szerint akik hétfőn mentek fel lebonyolítani az üzletet , azok csak az átverés áldozatai lettek?

Valaki írjon konkrétumot ezzel kapcsolatban ha lehet. Ma egyébként rá lett állítva egy 3. rendőr is aki majd kicsit utána néz a dolgoknak... Én azt mondom, hogy a telefonját addig kell bemérni ha esetleg gáz van, míg nem szünteti meg a honlappal együtt... Ja és a honlap frissült egy újabb névvel és egy 36-os - Heves megyei körzetszámú telszámmal is.

2013. szept. 16. 16:45
 37/57 anonim válasza:

Nekem keddre lett igérve, hoyg jön a futár :)

Tényleg naívan nem ellenőriztem le, gondoltam Egyéni Vállakozoval még sem csalna senki, hát lehet tévedtem:(

Ez ha bünöző akkor, akkor egy egyszerü piti gyökérrel van dolgunk. Nem bántok senkit, de a tény 100 % ban biztops vagyok, hogy nem egyezik a bör szinünk

2013. szept. 16. 16:52
 38/57 anonim válasza:

Mi nagyon sok mindennek utánanyomoztunk/nyomoztattunk. Mégpedig:

-Az ürge rendőrségileg tiszta, nem büntetett előéletű.

-A honlapot nem olyan rég regisztrálták (augusztus 28 asszem), de csak 2 hétig ingyenes. Szerintem nem fizette még ki a domain nevet mert legalul még beadja, hogy hol lett készítve az oldal és tuti hamarosan megszűnik

-regisztrációkor a gmailom kiírta, hogy a levél valószínűleg nem a kmocsapat@gmail.com-tól érkezett, majd rámentem, hogy gyanús címzett bejelentése kalózkodással kapcsolatban

-a honlapon lévő autóról le van véve a rendszám, ez is furcsa

-a vállalkozói adószám nem az övé hanem egy nyomdáé

-egy könyvelő ismerősöm azt mondta, hogy amit ő ad számlát az abban a formában nem érvényes

-az előlegszámla csak egy egyszerű ingyenes számlázó programmal lett készítve vagy pedig amatőr módon egy office-ba begépelt és átkonvertálta pdf-be ami elég gyengén sikerült a vízjel miatt...

-valószínűnek tartom, hogy a cím amit megadott se az övé, hogy védje saját magát.

-a bankszálát nem sikerült kinyomozni, hogy az ő nevéhez tartozik e. Ha nem, az még nagyobb gáz aki arra utalt :S.

-a domaint le lehet ellenőrizni, elvileg kiad egy valós címet ahol az illető lakik.

Nagyjából ennyi amit ki tudtunk deríteni, de remélem elkapják az ürgét...

2013. szept. 16. 17:11
 39/57 anonim válasza:
En ma betelfonaltam a nyomdába, elküldtem az előleg számlát amit az itteni egyik kerdezotol kaptam emailben. Ugyanis nem dolgozik náluk ilyen nevű ember, es a hölgy bekérte az emailt es nagyon halas hogy jelentettem a visszaélést.
2013. szept. 16. 17:27
 40/57 anonim válasza:

Na sziasztok!

EZT BEBUKTAM!

Én rendeltem tőlük egy HTC one-t, mára igérték de semmi.

Se telefonon, sem pedig email-en nem tudom elérni a csókát.

Én még ilyennel nem futottam össze, annak ellenére hogy nekem is gyanús volt a dolog.

Már sok éve rendelek a Kínaiaktól, E-bay, Vatera, de ilyen gerinctelen féreggel még nem találkoztam!

Hát nem tudom hogy érdemes-e feljelenteni, bár bankszámla után csak rájuk tudnának bukkanni.?

Üdv Mindenkinek.

2013. szept. 16. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!