Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok és...

Melyiket választanátok és miért? Nokia Lumia 620, vagy Samsung Galaxy S Advance?

Figyelt kérdés
Hasonló áron kapnám meg mindkettőt.
2013. jún. 29. 22:07
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Látom nem jött le hogy én is csak a SAJÁT VÉLEMÉNYEMET írtam le, akkor meg mi a bajod van?!

Nem állítottam sehol hogy a Nokia sz.r lenne csak azt hogy SZERINTEM nem a Nokiáé a jövő, és hogy NEKEM jobb az android mert nem tetszik a WP, de nem feltétlenül rosszabb.

"Ki a szart érdekel, hogy neked mi a véleményed?"

E csodálatos kijelentés elött(amiből sugárzik az értelem), ezt írtad:

"Ha nem látnád a kérdés ez: "Melyiket választanátok és miért?" Én meg leírtam a véleményem, PROBLEM?!?!

Látom elég jól tudsz fogalmazni.

Ja és igen higgy amit akarsz, boldogok a tudatlanok.

#30-nak meg: Látom nem vagy jártas a témában de akkor jobban járnál ha nem írsz arról amihez nem értesz, de a te bajod. Ha talán kérdésed van írj privátban és megbeszélhetjük.

2013. júl. 6. 20:21
 32/42 A kérdező kommentje:

Valóban jogos a meglátás,hogy egy Droidos vas esetében nagyon erős szempont a készülék technikai adottsága,melyhez nyilván tartozik egy árcédula.A drágább ilyen rendszert futtató vasak már elviselhetővé teszik ennek az oprendszernek az időnkénti akadozásait.Frissítésnél valóban nem voltak jó tapasztalatok,mert utána csak szarabb lett a sebesség,mint előtte volt.Nyilván egy drága készülék esetében ez sem gáz,mert ott erőből elviszi a rendszert.A WP ellenben valóban kevésbé teszi láthatóvá a készülékek közötti technikai különbségeket.Egy relatíve gyenge vason is gyönyörűen,szaggatásmentesen fut a Win.Mondjuk speciel nekem a frissítésnél itt is akadt gondom,mert a 610-esemen eredetileg 7.5 volt és avval csodásan lehetett lépkedni a menüben és gyönyörűen indította el és zárta be az alkalmazásokat,de erre a 7.8-as verzió már képtelen volt.A menü továbbra is gyors volt,de a program nyitások és zárások eszméletlenül belassultak rajta.Az egész készüléken érezhető lett,hogy belassult.

Ma viszont megnéztem a Vodánál a Nokia Lumia 720-at és rájöttem,hogy az lenne számomra az ideális vas.Gyönyörű,fényes,kontrasztos 4.3-as kijelző,gyönyörű Unibody házba téve,full igényes az egész,jó kézben fogni és annyira kellően erős a hardver,hogy szépen akadásmentesen fussanak a dolgok rajta.Tényleg öröm kézbe venni azt a vasat.Kipróbáltam a fényképezőjét is,úgy tűnt nagyon szép képeket lőtt:)

Ha a Telenor árulná,akkor nem is lenne kérdéses,hogy mit vásárolnék.Így marad az agyalás.

2013. júl. 6. 20:38
 33/42 anonim ***** válasza:

#31:

De, pontosan, hogy jártas vagyok a dologban, igen jól ismerem a WP világát, és az androidéban is jártas vagyok, csak Te, eléggé ellenzéki vagy rendszerileg, és se a WP-t, se a Nokiát nem csíped. Nagyjából ez szűrhető le a szájkaratés véleményed alapján. :)

2013. júl. 7. 01:46
 34/42 anonim ***** válasza:

Már leírtam hogy a WP nem jön be, a Nokiával így egymagában nincs bajom, de ettôl függetlenül nem tartom rossznak a telóit, sôt, nem is írtam sehol hogy sz.rok, csak annyit írtam hogy nekem jobb az android és maradok annál. Persze ettôl a Nokiákat minôségi telóknak tartom csak nem az én világom. A 720 egy igazaán jó készülék, kérdezônek üzenem hogy miért nem veszed meg egy gsm boltban függetlenül? Nem muszáj feltétlenül a telenorhoz alkalmazkodni, de természetesen tôlem azt csinálsz amit akarsz.

Utolsó: Nem kérdôjelezem meg a jártasságod a témában, bár a #30-as válaszod láttán megtehetném. Inkább hagyjuk.

2013. júl. 7. 02:06
 35/42 A kérdező kommentje:
Nézegettem a független árait a 720-nak,mert valóban elgondolkodtatott a dolog,csak sajna az nekem már összegben sok.Ha kihozná a szolgáltató,akkor jobb áron meg tudnám venni és mivel úgyis csak avval a kártyával használnám,nem zavarna,hogy függő a készülék,főleg ha lényegesen jobb áron hozzá tudnék úgy jutni.
2013. júl. 7. 08:20
 36/42 anonim ***** válasza:
31-eske! Igen, jól hallottad, attól, hogy nem érdekel a véleményed, és direkt csúnyán fogalmaztam (mert tudtam, hogy ezen fogsz fennakadni, és nem pedig az android érveket mondod, hiszen neked az a lényeg, hogy okoskodjál itt mindenki fölött, nem bírod csak simán leírni a véleményed, és nem velem foglalkozni, és nem bírod elviselni, ha valakinek bejön a wp? Ezt az állításomat onnan következtetem le, mivel én leírtam a kérdezőnek, hogy é, hogy ismertem meg a droidot stb.. Te persze nem a sajátodat írtad le, hanem elkezdted védeni az androidot, hogy a zte nem jó teló, és nem azzal kell belépni az android világába... amúgy neked tuti, hogy androidod van és gondolom samsung is... Én nem fikázom a tiédet, de én semmi pénzért nem kérnék samsungot mert undorító a kinézete már bocs...
2013. júl. 7. 12:03
 37/42 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem is ugyanúgy jogom van véleményt nyílvánítani még akkor is ha neked nem tetszik vagy nem írom oda minden hsz-m után hogy csak vélemény volt mert másképp már ugrasz is nekem hogy okoskodni próbálok, lehet hogy neked úgy tűnt de nem volt az...

És még te vagy felháborodva hogy nem tudok nem veled foglalkozni mikor te mind provokálsz engem és minden hsz-mbe belekötsz, én nem ítélkezem sem a Wp felett sem a felett aki szereti a Wp-t , de amiért nekem jobban bejön a droid attól még a WP-t jó rendszernek tartom.

Persze hogy védem a droidot de te úgyanúgy véded a wp-t, errôl nincs mit vitatkozni. Illetve elismerheted hogy a zte blade már nem valami jó teló, a gyenge hardver meg a kiforratlan régi android miatt, azóta sokat fejlôdött a tech evvel a droid is meg a telók hardvere is. Androidom van és Xperia. A szépség meg relatív dolog és ebben az esetben nekem bejön az S advance akár tetszik neked akár nem, mert ez a véleményem én így gondolom és kész.

2013. júl. 8. 01:00
 38/42 anonim ***** válasza:
Na most kaptam egy kielégítő választ, amit köszönök is. Igen tudom, hogy a ZTE nem a legjobb telo, azért is álltam át wp-re, mert mint leírtam már, mindig is nokiám volt, és sosem hagyott cserben! Ami meg azt illeti, hogy én kötök bele a teko "hsz"-be ezzel marha nagyot tévedsz kis barátom. úgy emlékszek, hogy te szóltál belém, hogy ZTE meg stb... Azért ezzel a sorrenddel tisztában kéne lenned.
2013. júl. 8. 11:20
 39/42 anonim ***** válasza:
a két telefon hasonló hardverileg (kivéve talán a gpu-t) így lényegében attól függ , mit választ, hogy egy instabil rendszert akar amit muszáj e buherálni , hogy normálisan menjen az egész , vagy egy zárt-rendszer, de semmi buherálást nem igénylő tökéletesen stabil rendszert akar
2013. júl. 9. 16:37
 40/42 $zabivok32 válasza:

Jövőhéten jön meg a nokia lumia 620-am.Én is a lumia oldalán állak míg a samsungon egy 2.3.x vagy 4.0.x vagy 4.1.x van, a lumián wp8 és a wp8 asokra jön a wp9 és alapból már a samsungnak a 4.1.x (az x en azt értem, hogy akármennyi)van az alapból úgynevezett "főzött android a lumián ez máshogy megy.Ott wp7 wp7.3 wp7.5 wp 7.8 majd wp 8 és az után jön a wp9 és ott nincs főzött wp csak EREDETI!!!Nem kérdés......Lumia 620......És még azt elfelejtettem mondani,hogy a 620-ból ki lehet hozni a 920 gyorsaságát is!+az androidnál ha egyszer főzöttet raksz fel akkor már mind1-ik laggolni fog akkor is ha eredeti az android rajtaneg amúgy is az android néga laggol lefagy a wp nem.Itt egy össze haszonlítás a kedvedért:

Nokia Lumia 620 Samsung galaxy s advance

blueooht: van van

ár(olcsóbb): nyert vesztett

RAM: 512mb 768mb

Vaku: van van

Fotófény: Igen Nem

Kamera: Igen Igen

Kijelző felbontása: 800x480 pixel 480x800 pixel

Inch ("): 3.8" 4"

Érintő kijelző: Kapacitív Kapacitív

E-mail kliens: Igen Nem

Automatikus levél fogadás: Igen Igen

Mermória bővíthetősége:Igen MicroSD-vel Igen MicroSD-vel

Szabadon felhasználható belső memória:8gb+SkyDrive 768mb

A-GPS támogatás:Igen Igen

GPS: Igen Igen

lumia:NFC

2013. aug. 8. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!