Nokia Lumia 820 vagy Alcatel One Touch OT-6033X Idol Ultra?
Figyelt kérdés
Nekem a Windows phone operációs rendszer nagyon szimpatikus ,az Android jóval kevésbe . A két telefon közűl akarok választani , a telefon nekem interneten való böngészésre , kisseb játékokra kellene . Szerintetek melyik éri meg jobban ?2013. jún. 22. 10:10
1/3 anonim válasza:
Hát a maga világában mindkét telefon jó választás.(Android/Windows Phone8)Az Alcatel-ben MTK proci van,de a kínai telefonokban általában az van.(ugye az Alcatel már rég kínai cég,nem francia,gondolom tudod)Attól hogy nem Snapdragon még lehet jó egy proci.Ha bejön a Windows Phone 8,úgy azt vedd.A mechanikai képstabilizátort leszámítva szinte ugyanazt kapod,mint a 920-tól.(mondjuk cserébe könnyebb)WP8 meg már most jó,és durván van jövője.Ezt akkor fogja fel az ember,mikor a PC-s Win8-omon megy az a Metrotube alkalmazás,amit a telefonomon is használok.Ez a jövő.Össze lesznek olvasztva a rendszerek.
"a telefon nekem interneten való böngészésre , kisseb játékokra kellene"
Hát erre mindkét telefon alkalmas.:)
2/3 anonim válasza:
L820-on a legdurvább játékok is elmennek akadás mentesen. Minden játék letölthető rá, nincsenek korlátok.
3/3 A kérdező kommentje:
Végűl lumia 920 lett belőle xD .
2013. szept. 4. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!