Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok és...

Melyiket választanátok és miért? Nokia Lumia 620, vagy Samsung Galaxy S Advance?

Figyelt kérdés
Hasonló áron kapnám meg mindkettőt.
2013. jún. 29. 22:07
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Tudom:) Ma voltam az egyik Telenor boltban,az a gáz,hogy a Samsung sokkal elegánsabb a Nokiánál.Fenébe is:)
2013. jún. 30. 18:45
 12/42 anonim ***** válasza:
Én az S advance-ra szavazok már csak az android miatt is, de ha választanom kéne akkor is azt venném inkább.
2013. júl. 1. 22:58
 13/42 anonim ***** válasza:
Én most szabadultam meg az Advance-töl. Ilyet nehogy vegyél!! Instabil az egész cucc, az uj Jb-sem jó rá. Én is Nokia Lumia 520-at fogok venni pár nap mulva mert kell egy stabil, megbízható telefon végre, gyors net-el mert sokat netezek. Írok majd véleményt pár nap mulva!
2013. júl. 3. 23:24
 14/42 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen:) Nekem 520-as ház kellene 620-as béllel:)
2013. júl. 4. 05:01
 15/42 anonim ***** válasza:
520-as ház a 620-as béllel = Lumia 720
2013. júl. 4. 12:13
 16/42 A kérdező kommentje:
Ja,csak sajna az már nem ilyen áron:(
2013. júl. 4. 12:28
 17/42 anonim ***** válasza:

A lumia 720 már drágább, és valamivel jobb is. A 620 és az 520 sokban hasonlítanak egymásra, nagyon kevés különbség van köztük az is többnyire külső.

Az S advance jó készülék de aki nem tudja kezelni az adnroidot az az ő baja attól még nem a készülék a hibás.

2013. júl. 4. 15:33
 18/42 anonim ***** válasza:

"Az S advance jó készülék de aki nem tudja kezelni az adnroidot az az ő baja attól még nem a készülék a hibás."

Ehez annyit hozzá fűznék, hogy a mai rendszereket úgy írják és rajzolják meg, hogy egy hülye is kezelni tudja minimum a telefonálós és az sms-ezős részét egy telefonnak. De nehogy már ha valaki vesz egy telefont az tudjon rootolni, ROMokat cserélgetni, és egyebet, hogy jól működjön az a telefon. Egy átlagos ember úgy vesz telefont, hogy megveszi, kiemeli a dobozból, bekapcsolja, és használja. Nem ül egyből a gép elé egy cserélget ROMokat, hogy használható legyen. Csak Sajnos ez a Samsung hibája, hogy sz@rik az S3 alatti telefonjaira. Kiadnak valamit, aztán jól van. Míg WP-n ilyen nincs. Ha bármi gond van, akkor jön a javító frissítés. Ez volt a WP7 szériában is, és jelen van a WP8 szériában is. Minden apró hibát javítanak. És a WP júzerek 95%-a nem cseréli a ROMokat.

2013. júl. 4. 17:29
 19/42 anonim ***** válasza:
Persze, nem úgy értettem hogy nem tudja kezelni de a root meg a hasonlók már alap dolognak számítanak, aki ennyit nem tud az ne vegyen androidot, az android egy elég komplex rendszer aki azt veszi az tudja már egy minimális szinten kezelni, egy olyan aki csak sms-ezik rajta annak nem kell android, sőt még okosteló sem, úgyis majd megveteti apucival az ájfont ha villogni akar. Illetve nem kell romokat cserélgetni hogy jó legyen csak egy kicsit utána kell nézni mert ez a jelly bean-es problémára is van megoldás. Az is igaz hogy az olcsó telókkal nem foglalkozik annyira a samsung de ez nem csak nála van így, mindegyik gyártó inkább a felsőkategóriás telefonjaira fókuszál. Ja meg a WP hiába igyekszik annyira, és hiába ad ki annyi frissítést mégis sokkal több hiányossága van így is bár még így elég jó. A WP meg zárt rendszer, nehezebb törni, nincs is rá annyi rom, meg nem is azoknak való akik buherálják a telóikat, azoknak készült az android.
2013. júl. 4. 18:45
 20/42 anonim ***** válasza:
Mindenesetre én nem buharálom a telefonomat. Minden máshoz hozzányúlok, kipróbáloom, stb, de egy telefon mindig nálam van, és ha egy rendszerhiba -a root miatt feljönne- akkor tuti hülyét kapnék, és nem a nemtudokfacebookoznimeginternetezni, hanem, mert a telefon, az okostelefon, a mai világban az ember egyik társa lett, amivel a kapcsolatot tartja...mind1 nem tartok filozófiát, lényeg, hogy működjön, és kész.
2013. júl. 4. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!