Gaxal kérdése:
Nokia Lumia 820 vs Samsung Galaxy s3?
Figyelt kérdés
-Tudjak telefonálni! Ne fagyjon be a beszélgetés közepén
-Aku ideje melyiknek jobb?
-Összeszerelési minőség?
-Ne fagyjon le 2 percenként
-Mi a véleményetek az alábbi készülékekről?
2013. jún. 22. 00:49
1/6 anonim válasza:
Mind a kettő jó telefon. A Nokia windows-os és az teljesen más felhasználói élményt nyújt mint a samsung. Az, hogy neked melyik jön be neked kell eldönteni de én az androidot részesítem előnyben. Na meg az S3-ban sokkal erősebb hardverek vannak, de igazából S3 árán már inkább Lg Nexus 4. Nexusnak remek az összeszerelése, prémium anyagok és a jó hardver miatt sosem fagy és egyből kapod a frissítést a googletől. Egy Biztos ennyi pénzért már alap hogy ne fagyjon!
2/6 A kérdező kommentje:
köazönöm
2013. jún. 22. 09:41
3/6 anonim válasza:
Most az hogy jobb a hardwere a samsungnak nem sokat jelent , mivel a samsung 8 maggal se tudja megcsinálni hogy ne akadjon a telefonja amíg még egy l620 is akadásmentesen megy . Ezen csak röhögni lehet . Szerintem a nokiát vegyed .Spórolsz 30·000 ft és még jobbat iskapsz .
4/6 anonim válasza:
Én is e között a két készülék között vaciláltam (végül is a lumiát választottam, nagyon bevált)
Te hogy döntöttél?? :)
5/6 Máté_98 válasza:
Én a l800 és a galaxy ace2 közül akartam választani, de
mire odaértünk az ace2 elfogyott így a nokiát kaptam meg. Csak ajánlani tudom, sokkal jobb a wp mint az android.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül Nexus 4 lett belőle :DD
2013. júl. 16. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!