Melyiket választanátok és miért? Nokia Lumia 620, vagy
Samsung Galaxy S Advance?
21/42 A kérdező kommentje:
Osztom a véleményt.Ez egy használati eszköz!
Lényegében igazad van, viszont a root miatt nem jön fel hiba, épp azért van a root hogy kiküszöbölje a hibákat és a korlátozásokat. Nademind1.
2013. júl. 4. 23:19
23/42 A kérdező kommentje:
Ha a 720-at lehetne a Telenornál kapni,akkor nem is lenne kérdés a dolog.
24/42 anonim válasza:
2013. júl. 5. 21:08
25/42 A kérdező kommentje:
Szerintem 620, nem akarlak én meggyőzni, de nemhiába volt neked akkor előtte egy 610-esed lehetett volna akkor egy andoridos is. Nekem mindig is Nokiám volt már lassan 6 éve. Sosem hagyott cserben. megfordult 1-2 darab a kezemben. Tavaly vettem egy ZTE blade-t, hogy kiptóbáljam az androidot, de idén el is adom, és már tegnap vettem egy 620-ast! A jövő mostantól a Nokiáé, ez a WP8 phúú.. Álmodni se tudtam volna szebbet, mint ahogy ezt megcsinálták. Én nem akarlak győzködni mert őszintén szólva leszarom, hogy milyet veszel :DD csak leírtam az én véleményemet :)
2013. júl. 5. 22:24
27/42 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a 620 minden csak nem szép.Az 520 jobban nézne ki,de az meg rosszabb felszereltségű.A 720 jó lenne,csak még nincs a szolgáltatómnál.A 820 meg már drága.
#26: A ZTE blade nem valami jó teló, nem abból kéne levonni a konklúziót az egész android rendszerre. Attól amiért neked mindig Nokiád volt még nem biztos hogy az a jobb.
Nem a Nokiáé a jövő és a WP-vel soha nem is lesz az. jelenleg a Samsung-é és az Apple-é a jövő mert most azok vannak a csúcson és egy ideig ott is maradnak. Másrészt meg a WP soa se fog felnőni az androidhoz, mindigis hátrányban volt. A Szépség meg relatív, nekem se tetszik annyira a 620-as(meg az egész wp sem), inkább az 520-as.
2013. júl. 6. 09:54
Látom nem jött le mit mondtam, szerintem az utolsó részét nem értetted amit írtam. Mondom még egyszer, hogy az az ÉN VÉLEMÉNYEM, és nem mondtam, azt, hogy az androidnál jobb a wp, de azt sem, hogy rosszabb. Számomra jobb és kész. Ha nem látnád a kérdése ez: "Melyiket választanátok és miért?" Én meg leírtam a véleményem, hogy én miért döntenék a Nokia mellett, nem tudom miért kell egyből ilyenkor leszólni, hogy nekem Nokiám van. És? Ki a szart érdekel, hogy neked mi a véleményed? Én azt hiszem el amit akarok, nem pedig ami mondanak...
2013. júl. 6. 16:01
Kérésem a következő.
Miért tud a Nokia egy 40 000 FT-os telefont úgy megcsinálni, mint egy 140 ezreset, és eladni, és nem akad, nem fagy, frissítésekkel csak jobb lesz.
Míg a 40 ezres Androidok egy frissítés után szarakodnak...
Miért nem lehet úgy megcsinálni, hogy egy 140 ezres Andoid és egy 40 ezres Android is használható legyen.
Jó példa a Nokia Lumia 520 és Lumia 920, valamint a Samsung Galaxy Mini 2 és a Galaxy S3. Előbbinél alig van használhatóságban különbség, míg az utóbbinál ég és föld. És ha valakinek csak 40 ezres Androidra van pénze? Megveszi, frissíti, és szarakodik, míg a WP-nél egy 140 ezres telefon szintjét hozza a legolcsóbb kategória is.
2013. júl. 6. 17:16
Kapcsolódó kérdések: