Van nekem egy Xperia Mini PRO-m. Flashtoollal flasheltem, Flashboot menüben felugrott egy ablak és csak le OK-ztam. Azután a telefon kikapcsolt, se kép se hang, se töltés, se USB kapcsolat, se töltés LED. Mi lehet a gond?
+
X10 mini pronàl visszagomb kell, mini pronàl hangerö...
Blrelock... bootloader relock. Bootloader ùjrazàràs. Custom kernellel való zàràs utàn automatikusan szervìz. Otthon nem tudod megcsinàlni, max szervìzkàbellel ès fizetös progival. Alkatrèszt nem tudom mennyire kell cserèlni... csak olyan dolgokba màsztam bele, ami otthon is megoldható.
nem. X10 Mini pro-m van elbasztam a kérdést bocsánat.
Nem raktam fel az naA kernelt, hanem az alapkernelt raktam fel rá ami alapból a firmwares mappában volt x10blrelock kernel tehát vagy X10minihez vagy a nagy x10hez valót valószínűleg beleraktam az naA kernelt és egyből u20-hoz írja. tehát valószínűleg nem odavaló kernel ment a telefonra de nem tudom újra életre kelteni USB-n hogy kicseréljem a jó kernelre
Én lennék a tróger :-).
Na látod, nem figyelsz oda, 1 oké, és elbaftad a telót. Nem kötekedésbôl mondom de máskor figyelj oda és ne foglalkozz olyan dolgokkal amihez nem értesz. Én is akartam rootolni az xperia minimet (nem X10 hanem ST15i) ami állítólag pofonegyszerű de mivel nem értettem hozzá ezért nem akartam még az elsô héten elbafni az elsô okostelóm. Komolyan mondom, nehogy ezt is kötekedésnek vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!