Van nekem egy Xperia Mini PRO-m. Flashtoollal flasheltem, Flashboot menüben felugrott egy ablak és csak le OK-ztam. Azután a telefon kikapcsolt, se kép se hang, se töltés, se USB kapcsolat, se töltés LED. Mi lehet a gond?
És körülbelül mennyibe kerülhet egy alaplap alkatrészként manapság már nem lehet olyan sok pénzbe ehez a sonyhoz.
De találtam rá megoldást de ahoz nem kispályás szervíz kell...jTag machine Stiff eszközzel hogy újra beengedje a flashmodeba vagy jTag tool de nem töltöm le mert az USB úgy sem reagál a gépre meg semmire sem a telefon..x10blrelock fájlal Hard Brick lett a vége és nem igazán láttam külföldi oldalon megoldást rá csak SE szervízt vagy tényleg egy lap kell
Tróger szöveg :D
Viszont gondolhattad volna hogy nem kötekedni akarok mivel nincs okom rá.
Nàlam nem kerek a dolog. Fastboot menüben fel akartad szórni a romot ès leokèztàl valamit majd kikapcsolt a teló? Kikapcsolva kell fastbootba lèpni....
Szedd le a gyàri romot ès tedd a firmware mappàba, majd flash módban hùzd fel. Próbàld ki, hogy müködik-e (hang le gomb ès közben feldugod. Ha zöld a led, ok).
Nem tudom pontosan hogy mit is csinàltàl, zavaros a leìràs, de ha vmit elb.sztàl a kernellel, akkor nem is fog tölteni (x10 mini pronàl abba làttam beleèpìtve a kikapcsolt töltèst)... remèlem az akksiban hagytàl vmennyit....
Ha nem, akkor egy teszkós 1000 ft-os noname töltöt elvàgsz, megnèzed melyik a + ès melyik a -, majd ezt beszorìtod a teló ès az akksi közötti àtvezetökre
Ezzel tudod tölteni egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!