Van nekem egy Xperia Mini PRO-m. Flashtoollal flasheltem, Flashboot menüben felugrott egy ablak és csak le OK-ztam. Azután a telefon kikapcsolt, se kép se hang, se töltés, se USB kapcsolat, se töltés LED. Mi lehet a gond?
Remélem megtanultad amit kellett, szóval nem okézunk felelőtlenül, Ok?
Sony Update Service-vel frissítsd. Az helyre tudja hozni remélhetőleg. Ha nem, akkor lehet csináltál magadnak egy drága téglát. A téglává nyilvánítás előtt várjuk meg azok véleményét is, akik ismerik a Flashtool-t, nem csak hébe-hóba rootolgatnak vele mint én.
És ha tégla lett akkor csak új alaplap segít rajta igaz?
De jól össze van kötve az oprendszerrel még a töltés is
"... csak kötekedni tudsz de mellette hülye vagy mint a föld :D"
Én nem akarok kötekedni, én szépen "beszéltem" veled, te jöttél nekem ilyen provokatív válaszokkal. Az meg hogy hülye vagyok vagy nem azt nem tudhatod de a válaszaid alapján te sem vagy okosabb nálam... sôt. És örülnék ha nem válaszolnál erre a hsz-re, nincs kedvem most "ilyen" emberekkel vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!