Van nekem egy Xperia Mini PRO-m. Flashtoollal flasheltem, Flashboot menüben felugrott egy ablak és csak le OK-ztam. Azután a telefon kikapcsolt, se kép se hang, se töltés, se USB kapcsolat, se töltés LED. Mi lehet a gond?
Leírom normálisan:
Flashtoolal rámentem a kis villám ikonra ott a Flashbootot választottam, kidobott egy ablakot ott voltak kernel.sin,s1boot.sin fájlok meg volt még1. meg a firmware mappában csak a blrelock fájl volt..leokéztam és végig ment a folyamat aztán kikapcsolt a teló és nem reagál semmire
Hogy akartad ràrakni a kernelt bekapcsolt àllapotban? Hogy ment vègig a folyamat ùgy hogy be volt kapcsolva? Nekem ez magas.
Vagy màr màs kernel volt rajta te meg ràmentèl a relockra? Csak mert custom kernelnèl a csukàs tönkreteszi a telót ès szervìz...
Melyik flashtool van rajta?
Èn a helyedben megpróbàlnàm a legùjabb flashtoolt (drivereket automatàn telepìti), ugye gyàri kàbel ès ùjrarakni rà a gyàri romot. Èrdemes több usb csatit megpróbàlni, nekem a gèpen nem mindegy, hogy hova dugom...
Ha nem megy a flash mód, kuka....
Nem megy rajta semmi...Másik usb-vel sem...Nincs töltés, töltésled,boot,flashboot,bekapcsolás semmi...
A custom kernel nem lett még rátelepítve csak flashelte a telefont akinek van flashtool az megnézheti az ablakot...
a kernel.sin az alapból volt a flashtoolban, az s1boot.sin is nem nyúltam egy fájlhoz se azért volt a firmwarek közt a blrelock. kikapcsolt állapotban aszem mert flashboot kellett hozzá vagy már nemtudom
balu, értem én hogy mit mondasz le is szedtem meg minden de a javításnál is ugyanúgy gépre kell dugni a telefont. Tehát vissza gomb és közben bedugni, de semmire nem reagál :''(
akksit töltöttem olyan "gettó" módon adapterrel de még akkor sem. reggel bedugtam, unknown devicet bedobott a windows, azóta semmi
Addig eljutottam, hogy neked nagyon nem megy a dolog ès te sem tudod, jhogy mit is csinàlsz. Ìgy nehèz segìteni.
Xperia mini pro-d van, amire rà akartad tenni az naa kernelt? Azt max x10 mini pro-ra... akkor ne csodàlkozz ha gallyramegy...
Azokra mèg flashelni kellett a kernelt flashmódban. A mini pro-ra pedig fastboot módban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!