Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hová lehet fejleszteni a...

Hová lehet fejleszteni a telefonokat?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen újítások lesznek még a közeljövőben(1-2 év) Mert oké, biztos lehet gyártani 8 magos 2,2Ghz-s 8 Gb memóriás 6 colos telefonokat, de lássuk be nincs sok értelme. Hogyan lehet még a mai csúcstelefonokat fejleszteni? Valami olyasmit halottam, hogy szem-érzékelős lesz de azt hogy? És esetleg mikorra várható?
2013. márc. 7. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Google-glass idén jön.
2013. márc. 7. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:

tökéletesítik a hangvezérlést, plusz az ilyen "kiegészítők" is elterjednek majd mint a google glass :D

szerintem :D

2013. márc. 7. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen hardver is egyre erősebb lesz, kijelző szerintem marad 5" környékén, fejlesztik a kijelzőket, remélhetőleg lassan a gyenge aksikkal is kezdenek valamit, és ezek csak a biztosak, amik semmi kreativitást nem igényelnek.

Aztán jönnek a hajlítható telefonok, hajlítható kijelző már van, hajlítható aksival is kísérletezgetnek, de az még erősen prototípus, elsőnek lehet azt hinnénk nincs értelme, de valamire azért használható, stb.

Nagyon extrém dolgokra nem tudunk gondolni, mert vagy nagyon sci-fi-nek tűnik, vagy nem eléggé, szóval várni kell, aztán majd kiderül.

2013. márc. 7. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyenekre gondoltam, köszi

Bár a hajlíthatóságnak nem tudom mi értelme pl nem tudok elképzelni eg yhelyzetet, hogy jól jönne az, hogy hajlítható(mert gondolom nem annyira hajlíthazó mint eg ypaprlap

Az akksi az nem lenne rossz, ha bírná akár 1 hétig is, mert engem pl zavar, hogy ha elmegyek mondjuk sátorozni valahova nyáron akkor nem tudom használni a telefonom(zenéthallgatni ilyesmi) mert lemerül

2013. márc. 7. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a helytelen írásért, általában átnézem, mert gyorsan gépelek és hibásan, de most elfelejtettem átnézni, bocsi érte :)
2013. márc. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!