Hová lehet fejleszteni a telefonokat?
tökéletesítik a hangvezérlést, plusz az ilyen "kiegészítők" is elterjednek majd mint a google glass :D
szerintem :D
Természetesen hardver is egyre erősebb lesz, kijelző szerintem marad 5" környékén, fejlesztik a kijelzőket, remélhetőleg lassan a gyenge aksikkal is kezdenek valamit, és ezek csak a biztosak, amik semmi kreativitást nem igényelnek.
Aztán jönnek a hajlítható telefonok, hajlítható kijelző már van, hajlítható aksival is kísérletezgetnek, de az még erősen prototípus, elsőnek lehet azt hinnénk nincs értelme, de valamire azért használható, stb.
Nagyon extrém dolgokra nem tudunk gondolni, mert vagy nagyon sci-fi-nek tűnik, vagy nem eléggé, szóval várni kell, aztán majd kiderül.
Ilyenekre gondoltam, köszi
Bár a hajlíthatóságnak nem tudom mi értelme pl nem tudok elképzelni eg yhelyzetet, hogy jól jönne az, hogy hajlítható(mert gondolom nem annyira hajlíthazó mint eg ypaprlap
Az akksi az nem lenne rossz, ha bírná akár 1 hétig is, mert engem pl zavar, hogy ha elmegyek mondjuk sátorozni valahova nyáron akkor nem tudom használni a telefonom(zenéthallgatni ilyesmi) mert lemerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!