Hogyan rangsorolnád a lent felsorolt telefonokat, népszerűség és saját vélemény szerint?
Érdekelnek mások véleményei - egyéni rangsorolási vélemények illetve egy olyan rangsorolás amelyből látható, hogy szerinted mennyire népszerű az alábbiakba felsorolt telefonmárka: (tehát 2 ranglistát kérek)
A rangsorolás választható elemei: Alcatal, LG, Samsung, Sony, Apple, Nokia, Blackberry, HTC, ZTE, Emporia, Hauwei,
Pl: szerintem a népszerűség szerint: 1. Apple 2. Sony 3. Samsung 4. Alcatel 5. LG 6. HTC 7. Nokia 8. ZTE 9. Blackberry 10. Hawei 11. Emporia
Saját vélemény: 1. Samsung 2. Apple .... 11. ZTE
Apple sony samsung?:) akkor jól gondoltam, köszönöm
Én boldog vagyok az xperiámmal is :)
1-bb
2-htc
3-iphone
4-sony
5-samu
6-alca
7-nokia
8-lg
9-zte
10-huawei
11-emporia
1. blackberry
ha egyszer egy olyat kipróbáltok,a többit lenézitek. amúgy az a legnépszerűbb amelyik a legjobb áron kapható. ha a blackberry 9980 ,,15.000-be kerülne akkor tudás alapján azt vinnék,ha a xperia lenne 10-15 akkor meg azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!