Miért szidja mindenki a Samsung telefonokat?
Figyelt kérdés
Telefont akarok venni, kinéztem egy tök jót amit meg is tudok fizetni de mindenki szidja és inkább Sonyt ajánl. Volt régen egy S5230-am, semmi bajom nem volt vele..2013. márc. 1. 08:41
1/10 anonim válasza:
A samsung a felsőkategóriában tud igazán jó telefonokat csinálni.
2/10 anonim válasza:
miért szidja mindenki a Suzukit? ez kb ugyanolyan...
3/10 anonim válasza:
pedig az s5230 pont egy hulladék (tetű lassú, nincs rendes OS, nincs wifi, csúnya a kijelző, érzéketlen rezisztív, nincs támogatás), de ha neked tetszett...
4/10 anonim válasza:
nem hiszem,hogy mindenki szidja,en inkabb az ellenkezojet latom,pedig...
teny,hogy az s3nak szep es jo a kijelzoje,de mellette...pffff...
gyenge minosegu anyagok,recseg-ropog az egesz,gyenge rezgo motor(seta kozben farmer zsebeben nem ereztem...),nincs sulya...
vacak aksi(bar ez majdmindegyik tapicskafonra igaz...)nyuglodo kies...
az s5230 pedig egy alap tapicskafon,se nem okos,se nem jo...
5/10 anonim válasza:
Nem szidja mindenki -csak hajlamos vagy ezt meghallani. Szervizes szemmel természtesen borzalmas technológia , mondjuk s5230 digitizert már több mint 200 db-ot cseréltem,indokolatlanul halnak le óriási mennyiségben - a "prémium" kategóriás telefonokban a hibrid gyártástechnológia miatt ha bereped a digitizer egy S2-ben,akkor komplett modul csere ( nagyker ár 29eFt körül ) , a millió almodell és területi gyártású készülékek inkompatibilitása is számottevő (de persze ezt LG-nél is észrevettem már) ..de ha a gyártott darabszámot figyelembe vesszük,akkor valószinüleg nem véletlenül ennyire népszerűek a koreai cég termékei.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom miért...-csak tippelni tudok,mert van drágább árkategória és lehet villogni a "zsír"-telefonnal.
Nekem 6-éves kb a Samsungom /GT-S 5230/ és semmi baja,mondjuk én nem is vagyok az a mániás telefoncserélgetős típus.(Előtte 11-évig is Samsung telóm volt.'1.db)
7/10 A kérdező kommentje:
Kb 3 éve volt az 5230, akkor jó volt, de lecseréltem egy xperia x8-ra mert az jobb volt. Most egy S Advance-ot szemeltem ki, hetek óta bújom a netet de ár/érték arányban ez tűnt nekem megfelelőnek. Csak ott a kisördög, hogy sokan szidják meg a Sony-t ajánlgatják helyette. Remélem nem lesz rossz vétel, már nagyon várom :)
2013. márc. 1. 13:11
8/10 anonim válasza:
Na nekem pont S Advance-m van. Imádom! pont kellemes a 4" kijelző a tudása meg több mint elegendő játékokra netezésre filmnézésre már ha valaki ekkora képernyőn akar filmet nézni.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát én alap dolgokra használnám, telefon, sms, max vmi gagyibb játék.. A fényképezője volt fontos mert nincs saját fényképezőm. A barátomnak iPhone-ja van és nagyon tetszik hogy amikor utazunk, nem kell külön gép, csak a teló és lehet vele szép képeket csinálni mindkét kamerával. Ez is ilyen, ezért tetszett meg. Persze veszek bele nagy memo kártyát hogy minden ráférjen (talán még egy film is ha buszon ülök vagy valami :)) De amúgy nem vagyok egy nagy telefonb..i és a féjszbúkot sem akarom egész nap bújni rajta. A térkép még jól jön, ha eltévedek valahol :) Ennyi :)))
2013. márc. 1. 13:22
10/10 anonim válasza:
Nekem is S Advance-m és imádoma fényképezője is nagyon jó, csak nem lehet vele közelíteni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!