HTC vagy a Samsung gyárt jobb TELEFONokat?
Anyaghasználat: Htc
Összeszerelés mindősége: Htc
Hardver: mind2
Szoftver:a htc felülete szerintem nagyon csiás, így samu
Támogatás: mind 2 szar
A HTC...
A felső kategóriában, ahogy a samsung is ott gyárt jókat.
A sony meg kb. az xperia z után már minden kategóriában...
HTC
#3-mal nagyjából egyetértek, anyaghasználat, összeszerelés minősége, minden amitől prémium egy telefon: HTC
Hardveresen mindkettő tud nagyon jókat csúcskategóriában (bár HTC One-nal most Samsung egyik készüléke sincs a közelében), szoftveresen meg relatív, szerintem a TouchWiz/MotionWiz UI a Samsungokon nagyon gagyi, HTC Sense meg a stock Android után a legjobb.
Támogatásnál meg tényleg egyik sem a legjobb, de csúcskategóriás telefonoknál azért mindkét márka mondhatni egész jól teljesít.
Ez egyén függő, hogy kinek mi jön be, mert lehet, hogy itt az emberek többsége HTC-t mond, de ha te most megveszed, és nem tetszik, akkor kb annyit lehet rá mondani, hogy így jártál. Viszont ez fordítva is igaz.
Én azért vettem 1 Note 2-t, mert a szoftveres újításai más konkurens készülékekben ugye nem találhatóak meg, és ez számomra eléggé döntő volt.
Mikor Tegra 3-al jött ki a One X, akkor én azt mondtam, hogy inkább kihagyom, mert elég gyengécskén szerepelt. Viszont a játékok szempontjából is a Samsung mondható jobbnak, mert a reklámoknak köszönhetően több játék érhető el rá, mint 1 HTC-re. A Sense is jó, de nekem nem tetszik az animációja. Még az új MotionWiz megjelenése előtt is olyan Launchert használtam, ahol hasonlóan lehetett görgetni. Szóval +1 a MotionWiz-nek.. Nekem az jött be. Egyszerű, és nincs túlbonyolítva, és még hasonlít is a gyári Holo-s Launcherre.
De lehet, hogy másnak a túlbonyolított Sense jön be. De tudod, ezt ki kell próbálni. Az új Sense nekem is tetszik, ezzel a WP7-hez hasonló frissítéses fallal, de nem tudnám így előre megmondani, hogy használnám-e. Majd az új Samsungos felületre is kíváncsi leszek, mert lehet, hogy elrontják, vagy nem. Mert most tavaly ez a természet ihlette szlogen jött be nekik, de ha most 1 teljesen új megoldást találnak ki, akkor nem biztos, hogy bejön mindenkinek ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!