Szerintetek hova lehet még fejleszteni a közeljövőben a telefonokat?
ezek a funkciók nem rosszak: http://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg
De persze ki tudja lehet, hogy fejbe épített telefonok lesznek vagy mit tudom én a lehetőségek korlátlanok csakis a fantázia szab határt.
Erősebb hardver, jobb kamera, élesebb kijelző, hosszabb üzemidő.
No meg hamarosan jönnek a hajlékony kijelzők.
A fokozatos fejlődés után mindig egy technológiai ugrás következik, lásd hagyományos billentyűzetes telefonok -> érintőképernyős okostelefonok.
Pár éve még az internet csak helyhez kötött számítógépen volt elérhető, ma már lassan több a mobileszköz.
Lehet, hogy nemsokára egy szemüvegbe épített telefont, projektort használunk (Google projekt glass) amit úgy irányítunk mint a Wii-t, vagy szóban utasításokat adunk (Siri), elindítja az autónkat, kinyitja a lakásajtót (NFC).
És ezek már ma is léteznek!
Simán lehetne olyan mértékű hardveres fejlődés, hogy pl egy telefon egy erősebb asztali gép teljesítményét hozza, és nem kellene külön gép, külön cuccok, hanem csak a telefont lehetne csatolni mindenhova.
Nekem egy ilyesmi jól jönne néha egyetemen, pl bevinni, és csak rákötni egy monitorra, vagy egy továbbfejlesztett felhő alapú tárolással párosított erős telefon a zsebben.
Mindezt megdobva legalább 1 hetes üzemidővel..nyami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!