Bedove X21- Bedove X12 Pandawill- vélemény?
Van esetleg valakinek Bedove X21 vagy Bedove X12-es telefonja? Ha van, tudnátok írni véleményt róla, és hogy honnan vették, mennyiért? Szerintetek megéri megrendelni?
Szia! Nekem már kb. egy hónapja megvan a Bedove x21 telefonom. Meg vagyok vele elégedve elég gyors, az aksija kb. addig bírja, mint a márkás telefonoknak (ha sokat használom 1 nap, amúgy 2-3 napig bírja), és itt ugye két aksit küldenek. Nekem az eredeti sms kezelő felület nem tetszett, de azt le lehet cserélni androidos programra.
Én a mixeshopból rendeltem: [link]
Teljesen meg voltam elégedve velük. Szállítási költséggel együtt, ami kb. 6000 Ft volt, 40000Ft alatt jutottam a készülékhez. DHL futárszolgálattal rendeltem, hétfőn elkezdtek foglalkozni a rendelésemmel, és csütörtökön, már meg is kaptam a készüléket. Sajnos az én esetemben ekkor csak egy aksi érkezett, de írtam nekik, hogy nem kaptam csak egy akummulátort és rögtön póstáztak egy másikat. Ez síma postai csomagként jött, tehát kb. 3 hét volt mire ideért, de ugye nem volt sürgős mert az csak tartalék. De a lényeg az, hogy hiánytalanul megkaptam mindent, és ezt a céget én megbízhatónak találtam.
A telefon tényleg jól működik, bár nekem is voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, hiszen a márka ismeretlen.
Remélem tudtam segíteni!
A pandawill kis kínaiak társasága. NE rendeljetek tőlük!
Tabletet rendeltem tőlük, rossz volt,saját pénzen visszaküldtem 6eFt és küldtek egy másik szar tabletet. Nem tudom mit csináljak, hogyan lehetne beperelni őket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!