Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 plus kilehet cserélni...

Iphone 7 plus kilehet cserélni a lightning csatlakozó bemenetet, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Nehéz művelet? Miből áll? Sok mindent ki kell szerelni a telefonból előtte, pl hogy hozzá lehessen férni?
nov. 14. 13:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Anno újonnan vettem a készüléket, és vigyáztam is rá, de sajnos néha volt egy baleset, amikor véletlen kirántódott a kábel, oldal irányú erőt is kapva, és ma már elkopott annyira, hogy nem tudja megtartani a kábel csatlakozót (új kábelt sem). Ezen kívül cseréltettem már benne korábban akksit is, és az a tapasztalat, higy az új aksi sokkal rosszabb mint az eredeti. Az új aksi is gyári volt, de az a feltételezésem, hogy gyáriként is már régen gyártották, és elöregedett aksit szereltek be… Lássuk be, nem mai modell a telefon. Igaz lehet a feltételezésem az aksival kapcsolatban?
nov. 14. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

"Az új aksi is gyári volt"

Biztos, hogy nem, ugyanis gyári alkatrész _újonnan_ nincs kereskedelmi forgalomban.

nov. 14. 13:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Media Markt apple szervízben cserélték.

Még valami. A kamerát védő is “üveg” az önmagában cserélhető? Erről valami info?

nov. 14. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
*kis
nov. 14. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

lehet + kicserélni = ki lehet cserélni.

Kivan, kilenni, az valami egészen mást jelent, mint amit te szerettél volna.

nov. 14. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt van egy pár megoldás, gondolom még nem kerestél rá így.

[link]

nov. 14. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehetni mindent lehet, az mondjuk más kérdés, hogy anyagilag megéri-e (nem) és hogy totál kezdőként érdemes-e ilyenbe belevágni, ha félted a telefont (nem).

Ha a telefonhoz fűződő emlékek miatt akarod megszerelni, akkor nem szóltam, ellenkező esetben, ha ez egy napi használatra szánt telefon, akkor viszont azt javaslom, hogy hagyd a fenébe. Egy évek óta nem támogatott, mai szemmel nézve butácska, gyenge telefon. Inkább vegyél egy újat, vagy egy fiatalabb használt készüléket.

nov. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!