Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja az Iphoneomnak...

Mi lehet a baja az Iphoneomnak/töltőmnek, hogy csak a lightning csatlakozó egyik fele tölt?

Figyelt kérdés

Pár hónapos telefonról van szó, újonnan vettem, még adtak hozzá töltőt. Viszont most a töltő most csak az egyik oldalával tölt, mindig néznem kell, hogy épp hogy dugtam be a töltőt a telefonba, tölt-e vagy nem. Viszont kipróbáltam másik töltővel is, annak mindkét oldala tölti a telefont, fülhallgató szintén működik mindkét oldalával, ebből azt gondolnám a töltővel van a hiba. Viszont másik telefonba is bedugtam a töltőt, és azt a telefont mindkét oldallal töltötte, amiből meg arra következtetek, hogy a telefonnal van a hiba. :D

Szerintetek miért csinálja ezt? Igazából nyilván ez nem akkora probléma, csak aggódok, nehogy később ebből valami baj legyen az akksival vagy bármivel.

2021. jan. 3. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Garis, jelezd a forgalmazónak a problémát
2021. jan. 3. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha garis, akkor tényleg jelezd, hogy nem működik, amúgy lehet csak a töltő rossz és kapsz helyette másikat.
2021. jan. 3. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindenképp fogom, csak egyelőre kb két hét múlva lesz alkalmam rá, gondoltam addig megkérdezem itt, hátha tapasztalt valaki már ilyet.

Köszönöm a válaszokat :)

2021. jan. 3. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiderült mi volt a hiba? Ugyan ezt csinálja az enyém is. SE 2016. Vettem másik lightning kábelt de azzal is csak egy oldal tölt. Telefon csatkakozó hiba esetén szerintem egyik oldal sem töltene mivel csak egy sor “tüske” van a csatlakozóban. Ezért van a kábelen mindkét oldalt hogy bárhogy dugod be, tudjon tölteni.
2022. jan. 22. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem derült ki, igazából kb 1 hétig csinálta, utána megjavult magától és azóta sem jött elő a probléma. De azt hiszem akkor pont volt egy szoftverfrissítés, én arra gyanakodtam, hogy ez valami bug volt, de ez meg nem lenne túl logikus mert a töltést gondolom nem a szoftver szabályozza (vagy lehet de, nem értek ehhez és nem is néztem utána :D)
2022. jan. 29. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!