Mi lehet a baja az Iphoneomnak/töltőmnek, hogy csak a lightning csatlakozó egyik fele tölt?
Pár hónapos telefonról van szó, újonnan vettem, még adtak hozzá töltőt. Viszont most a töltő most csak az egyik oldalával tölt, mindig néznem kell, hogy épp hogy dugtam be a töltőt a telefonba, tölt-e vagy nem. Viszont kipróbáltam másik töltővel is, annak mindkét oldala tölti a telefont, fülhallgató szintén működik mindkét oldalával, ebből azt gondolnám a töltővel van a hiba. Viszont másik telefonba is bedugtam a töltőt, és azt a telefont mindkét oldallal töltötte, amiből meg arra következtetek, hogy a telefonnal van a hiba. :D
Szerintetek miért csinálja ezt? Igazából nyilván ez nem akkora probléma, csak aggódok, nehogy később ebből valami baj legyen az akksival vagy bármivel.
Mindenképp fogom, csak egyelőre kb két hét múlva lesz alkalmam rá, gondoltam addig megkérdezem itt, hátha tapasztalt valaki már ilyet.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!