Samsung galaxy A14 telefonomat kézfertőtlenítővel szoktam áttörölni a nap végén, ez tudja károsítani vagy rejthet valami veszélyt magában rám nézve?
Figyelt kérdés
Van rajta képernyővédő üvegfólia, egy éve csinálom kb napi szinten, nem vettem észre változást.nov. 14. 13:08
1/8 anonim válasza:
Nem, semmi baja nem lesz. De a helyedben vennék kb 1000 forintért lcd tisztitó folyadékot, az sokkal olcsóbb mint a kézfertőtlenitő és hatékonyabb is.
2/8 A kérdező kommentje:
Fogok venni. Nem fog felrobbanni ettől?
nov. 14. 13:24
3/8 A kérdező kommentje:
A hátát is át szoktam, nem csak az érintőképernyős részt, hanem az egész telefont.
nov. 14. 13:42
4/8 anonim válasza:
Miért robbanna fel? Ugye nem a telefont áztatod be, hanem csak pár cseppet fújsz a felületére, nem kerül folyadék a telefon belsejébe, amúgy nekem is samsung a14-em van, és nem robbant fel mert ráfújtam az lcd tisztitó sprayt.
5/8 A kérdező kommentje:
Jaa mármint a kézfertőtlenítős áttörléstől, félreérthetően fogalmaztam. :) Zsepire nyomtam pár cseppet és azzal töröltem át általában alaposan.
nov. 14. 14:03
6/8 anonim válasza:
Felrobbani biztos nem fog ettől, de én tuti hogy mikroszálas kendőt és kijelző tisztitó folyadékot használnék erre.
7/8 anonim válasza:
Én zsebkendővel nem törölgetném, szerintem összekarcolhatja, vannak erre speciális törlők, vagy puha mikroszálas is megteszi.
8/8 retektorta válasza:
A kézfertőtlenítő általában alkohol, az lcd tisztító általában (izopropil) alkohol. Nagy kárt nem tudsz vele okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!