Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy A14 telefonomat...

Samsung galaxy A14 telefonomat kézfertőtlenítővel szoktam áttörölni a nap végén, ez tudja károsítani vagy rejthet valami veszélyt magában rám nézve?

Figyelt kérdés
Van rajta képernyővédő üvegfólia, egy éve csinálom kb napi szinten, nem vettem észre változást.
nov. 14. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, semmi baja nem lesz. De a helyedben vennék kb 1000 forintért lcd tisztitó folyadékot, az sokkal olcsóbb mint a kézfertőtlenitő és hatékonyabb is.
nov. 14. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Fogok venni. Nem fog felrobbanni ettől?
nov. 14. 13:24
 3/8 A kérdező kommentje:
A hátát is át szoktam, nem csak az érintőképernyős részt, hanem az egész telefont.
nov. 14. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért robbanna fel? Ugye nem a telefont áztatod be, hanem csak pár cseppet fújsz a felületére, nem kerül folyadék a telefon belsejébe, amúgy nekem is samsung a14-em van, és nem robbant fel mert ráfújtam az lcd tisztitó sprayt.
nov. 14. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaa mármint a kézfertőtlenítős áttörléstől, félreérthetően fogalmaztam. :) Zsepire nyomtam pár cseppet és azzal töröltem át általában alaposan.
nov. 14. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Felrobbani biztos nem fog ettől, de én tuti hogy mikroszálas kendőt és kijelző tisztitó folyadékot használnék erre.
nov. 14. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én zsebkendővel nem törölgetném, szerintem összekarcolhatja, vannak erre speciális törlők, vagy puha mikroszálas is megteszi.
nov. 14. 14:40
 8/8 retektorta ***** válasza:
A kézfertőtlenítő általában alkohol, az lcd tisztító általában (izopropil) alkohol. Nagy kárt nem tudsz vele okozni.
nov. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!