Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A32 4g telefonról...

Samsung A32 4g telefonról megéri iphone 15 Pro-ra váltani?

Figyelt kérdés
Mindig az volt az álmom hogy legyen egy iphone-om de sokan azt mondják,hogy kevesebb pénzért kapok akár egy új samsungot. El vagyok bizonytalandodva.

tegnap 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Mindenkeppen megeri!
tegnap 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem kicsi ugrás. Megéri!
tegnap 14:55
 3/11 Morzsi007 ***** válasza:
53%

Ezt azok mondják, akik sajnálják rá a pénzt vagy nem telik rá. Félreértés ne essék, kategória különbségek vannak a két mobil között. Sokan összekeverik azzal a dolgot, hogy az átlagfelhasználásra elegendő egy A32, erre nem kell drágább telefont venni, ezért mondják, semmivel nem tud többet, ….

Ugyanez autós példában. Ahhoz, hogy elmenj A-ból B-be elég egy 20 éves Swift is, minek drágább kocsit venni, mégis valahogy jobban érzi magát az ember egy jobb (drágább) autóban, vezetési élményről nem beszélve. Mobiloknál ugyanez a helyzet. Nem csak az iphone-ra, hanem a felső kategóriára értve az alsóval szemben.

Az nem teljesen jó megfogalmazás, hogy “megéri-e”. Inkább úgy kellett volna, hogy van-e különbség a két telefon között. Lesz különbség, főleg, ha nem csak facebookozol.😁 Viszont az iOS a kérdés, mennyire lesz szimpatikus android felhasználóként.

tegnap 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés egy nagy butaság! Ha a két rendszert akarod összehasonlítani akkor kinek melyik a megszokott, bármelyikről váltasz vagy megszokod vagy nem.

Az általad leírt két készülék viszont nem hasonlítható, hiszen teljesen más kategória.

Márkán belül is lehet abszurd kérdést leírni: iphone 4-et megéri iphone 15 PRO-ra cserélni? Igen.

tegnap 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy mindig vágytál rá, semmilyen érved nincs, ráadásul az egyik legdrágábbat nézted ki. Csak nehogy sírás legyen a vége, ha eladáskor sokat veszítesz majd rajta. Félreértés ne essék, én nem azok közé tartozom, akik szerint semmivel nem jobbak, mint pl. az említett Samsung, inkább azt mondom, hogy aki nem engedhet meg magának könnyedén egy ilyen kiadást (és esetedben az A32-ről ítélve pont ez a helyzet), és/vagy nincs szüksége nagy teljesítményre (mert más "jobb" akad olcsóbban is a másik táborban), csak "vágyott rá", meg ilyen van a többieknek is, meg ilyesmi, az ne vegyen. Nem ezt mondanám, ha lenne egy iPhone "Lite" modell, de nincs, és feltehetően nem is lesz. Szerintem maradj a Samsungnál, és vegyél egy A55-öt, még az is minőségi ugrás lesz. A következő lépcsőfok kb. egy emelettel magasabban van.
tegnap 15:27
 6/11 anonim válasza:
76%
Soha nem váltanék Iphone-ra. Ismerem, mert a férjemnek az van. Megtehetném, van rá pénzem... Ezért vettem egy S24-et.
tegnap 15:36
 7/11 Morzsi007 ***** válasza:
0%
Köszönjük utolsó, de senkit nem érdekel, mit vettél és mire nem váltanál.
tegnap 15:42
 8/11 Morzsi007 ***** válasza:
0%

“ Azon kívül, hogy mindig vágytál rá, semmilyen érved nincs, ráadásul az egyik legdrágábbat nézted ki. Csak nehogy sírás legyen a vége, ha eladáskor sokat veszítesz majd rajta.”

Már nem ez a legdrágább, és honnan veszed, hogy nincs pénze a kérdezőnek. .? Pont az iphone-ok azok, amik a legjobban tartják az árukat a használtpiacon.

Kérdező, ha van rá keret és ilyet szeretnél, akkor vedd meg. Én is így voltam, de akkor 2008-at írtunk és iphone 3G-vel. Azóta iphone-t használok.

tegnap 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
#8 Mivel iPhone-ról volt szó, ezekre vonatkozik, hogy az "egyik legdrágább", a Pro miatt írtam, a sima nyilván olcsóbb. Mivel drága, 500 körül indul, már pár nap után is szerintem csak tízezrekkel olcsóbban tudja eladni, az is pénz. Mellesleg nem kizárt, hogy pár év múlva a Samsungok is olyan jól fogják tartani az árukat a hosszúnak ígért támogatás miatt. Feltételezem, hogy nem a levegőbe beszélnek, mert attól kezdve semmit nem vennének tőlük.
tegnap 16:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Én úgy voltam a telefonokkal hogy amire használtam arra jó legyen...net, zene,hívás stb. Nem nagyon foglalkoztatott más. Persze az iphon-ok mindig felkeltették figyelmem de eddig valahogy mindig inkább másra ruháztam be. Azóta elkezdtem videózással foglalkozni. Szóval mindenképp olyan telefont szeretnék ami ebben jól teljesít. Talán rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de csak azt akartam tudni hogy vajon megéri -e lecserélni egy samsungot egy iphonra(amivel már eddig is szemeztem) vagy inkább maradjak a samsungnál ami akár árban is jobb és hasonló tudása lehet.

Az eddigi válaszokat pedig nagyon köszönöm.

tegnap 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!