Samsung A32 4g telefonról megéri iphone 15 Pro-ra váltani?
Ezt azok mondják, akik sajnálják rá a pénzt vagy nem telik rá. Félreértés ne essék, kategória különbségek vannak a két mobil között. Sokan összekeverik azzal a dolgot, hogy az átlagfelhasználásra elegendő egy A32, erre nem kell drágább telefont venni, ezért mondják, semmivel nem tud többet, ….
Ugyanez autós példában. Ahhoz, hogy elmenj A-ból B-be elég egy 20 éves Swift is, minek drágább kocsit venni, mégis valahogy jobban érzi magát az ember egy jobb (drágább) autóban, vezetési élményről nem beszélve. Mobiloknál ugyanez a helyzet. Nem csak az iphone-ra, hanem a felső kategóriára értve az alsóval szemben.
Az nem teljesen jó megfogalmazás, hogy “megéri-e”. Inkább úgy kellett volna, hogy van-e különbség a két telefon között. Lesz különbség, főleg, ha nem csak facebookozol.😁 Viszont az iOS a kérdés, mennyire lesz szimpatikus android felhasználóként.
Ez a kérdés egy nagy butaság! Ha a két rendszert akarod összehasonlítani akkor kinek melyik a megszokott, bármelyikről váltasz vagy megszokod vagy nem.
Az általad leírt két készülék viszont nem hasonlítható, hiszen teljesen más kategória.
Márkán belül is lehet abszurd kérdést leírni: iphone 4-et megéri iphone 15 PRO-ra cserélni? Igen.
“ Azon kívül, hogy mindig vágytál rá, semmilyen érved nincs, ráadásul az egyik legdrágábbat nézted ki. Csak nehogy sírás legyen a vége, ha eladáskor sokat veszítesz majd rajta.”
Már nem ez a legdrágább, és honnan veszed, hogy nincs pénze a kérdezőnek. .? Pont az iphone-ok azok, amik a legjobban tartják az árukat a használtpiacon.
Kérdező, ha van rá keret és ilyet szeretnél, akkor vedd meg. Én is így voltam, de akkor 2008-at írtunk és iphone 3G-vel. Azóta iphone-t használok.
Én úgy voltam a telefonokkal hogy amire használtam arra jó legyen...net, zene,hívás stb. Nem nagyon foglalkoztatott más. Persze az iphon-ok mindig felkeltették figyelmem de eddig valahogy mindig inkább másra ruháztam be. Azóta elkezdtem videózással foglalkozni. Szóval mindenképp olyan telefont szeretnék ami ebben jól teljesít. Talán rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de csak azt akartam tudni hogy vajon megéri -e lecserélni egy samsungot egy iphonra(amivel már eddig is szemeztem) vagy inkább maradjak a samsungnál ami akár árban is jobb és hasonló tudása lehet.
Az eddigi válaszokat pedig nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!