Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az hogy az 5000mAh-o...

Miért van az hogy az 5000mAh-os telefonom akksija eddig 4%-ot merül éjszaka. Kb úgy két hete meg már 6-ot?

Figyelt kérdés
Elkezdhetett tönkre menni? Vagy mi lehet az oka?

nov. 12. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Winter is coming
nov. 12. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem most kezdett tönkremenni, hanem akkor, amikor legyártották.
nov. 12. 10:25
 3/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
79%

Jó, hogy ennyire precízen szoktad követni, nekem nem tűnt volna fel ilyen kis különbség. Amikor volt egy hibásan megírt alkalmazás és leszívta, azt már észrevettem.

Van lehetőség megnézni az energiafogyasztás okait a beállítások között, plusz egyéb alkalmazások is lehetnek ilyen célra.

nov. 12. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az akku élettartama véges, amit úgy veszel észre, hogy egyre kisebb a kapacitása. Az én lassan 6 éves telefonom (amit 4 éve vettem mint kifutó modell) fél óra intenzív használattól csutkára merül, de cserébe fél óra alatt fel is töltődik (ez még nem tud gyorstöltést). Azért nem cserélem, mert szeretném megvárni vele, hogy életbe lépjen az EU-s törvény és megjelenjenek azok a telefonok, amikben ismét lehet házilag akkut cserélni, addig meg van nálam egy powerbank.
nov. 12. 11:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Ezt értem viszont nálam ez a telefon fél éves. És nem hiszem hogy ilyen hamar ilyen romlását kéne produkálni. Egyébként minden lefekvésnél képernyőfotózom hogy akkor mennyin áll és reggel megnézem.
nov. 12. 11:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a beállításoknál ha reggel megnézem nem mutatja hogy bármilyen alkalmazás leszívta volna, mert azt jelzi hogy aznap semmilyen alkalmazást nem használtam még.
nov. 12. 11:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
éjszakára repülő módban, próbáltad ?
nov. 12. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén: ki a fészkes f..sz foglalkozik ezzel. Az aksik teljesítménye folyamatosan romlik, de ettől eltekintve is simán lehet, hogy nekiáll éjszaka frissítgetni valamit a háttérben és azért merül jobban.
nov. 12. 12:50
 9/16 A kérdező kommentje:

Ha repülő módban van éjszakára akkor csak 0-1-2%-ot merül.

Viszont ezt a 6%-ot is úgy merülte, hogy nem volt WiFi meg mobilnet bekapcsolva.

nov. 12. 13:06
 10/16 anonim ***** válasza:

engem ez nem zavar feltöltöm ha nagyon szükséges éjjel aztán használom.

telefonom este fél10 utån alvo modba megy semmit nem frisit ,se nem fogad hivásokat ,email semmi ,ės dunkel modba megy át.

ėn álitottam be igy és reggel negyed 7csöndben marad.

nov. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!