Az Android telefonokban miért nincs ilyen mint az iPhoneban?
Mindent sikerült le másolni az iPhontól, csak ezt nem?!?!?
Nagyon bejön és tetszik nekem alul lent az a háttér az appoknak. de ilyen sajnos nincs egy stock Androidban sem mint pl a Pixel! :(
Ennyiért csak nem váltanék át IOS ra, mert a Pixel jobban bejön, de ez hiányzik.
Az új hangerő gomb animáció is nagyon tetszik az iPhoneban.
A lényeg sokkal jobban nézne ki a kezdőképernyő pl Pixelen, ha ilyen háttér lenne az appoknál!
"Mindent sikerült le másolni az iPhontól, csak ezt nem?!?!?"
Lol :D
Hát... elég ocsmány, iPhonom van, de esküszöm még nem láttam senkit, aki így használná... ellenben rohadt sok android telefonon láttam témázott ikonkészletet. Még az én régi Xiaomim is tudta vagy 5 éve, de nyilván az is arra volt max jó, hogy egyszer megnéztem hogy milyen randa és visszaállítottam.
Az új hangerőgomb animáció meg... most komolyan? :D Sokan még észre se vették, hogy van ilyen. Gyakorlatilag a világ legfeleslegesebb funkcióit sikerült észrevenni. :D Ha ennyire tetszenek, akkor vegyél iPhone-t, csak aztán nehogy 3 főverzióval később meg kivegyék belőle. :D
Nem véletlenül karikáztam be alul. nem a témázott ikonokra gondolok! Az Pixelen is van és sokkal jobb ettől!
Itt egy photoshopolt kép, ha így sem érhető akkor már nem tudok mit kezdeni.
Az iPhone kitalálta hogy szögletes telefonok legyenek, azután követte az összes Android. Nem értem ezt miért nem tudják követni.
"Az iPhone kitalálta hogy szögletes telefonok legyenek"
Az iphone egy telefon az nem talál ki semmit. Csak megsúgom, a sony telefonok már a crapple vacka előtt is szögletesek voltak (és azok is a mai napig).
A szaros blur a dokkon meg számtalan launcherben és témában elérhető.
Ja volt 1-2 régi szögletes telefon, és?
Mindenki az összes gyártó a legtöbb telefonjuk sz.r kerek szélű volt stb. De miután az Apple bedobta az iPhone 12-t, szögletes szélekkel, követte az összes telefon gyártó.
A launchereknek kell adni engedélyeket stb, merítik az akkut, talán még csak úgy lehetséges ez is ha rá rak az eredeti home screenre egy másikat.
Kösz nem
"Ja volt 1-2 régi szögletes telefon, és?"
Az összes sony nem 1-2 készülék kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!