Miért istenítik ezen az oldalon a pixel telefonokat?
Pixel tulajdonosként válaszolok. Leginkább a kameráját szokás kiemelni, ami legalább pariban van az azonos évjáratú iPhone-okkal. (egyik paraméterben a Pixel, másikban az iPhone jobb)
A másik érv mellette, hogy az új Pixel 9-re a Google 7 év szoftverfrissítést garantál. Tehát 7 évig a kijövő Android verziók és frissítések garantáltan települni fognak a Pixel 9-ekre. 7 évig biztonsági és szoftverkompatibilitási probléma miatt nem kell telefont cserélni.
Vegytiszta Android OS, semmi belepiszkálás.
A Google először erre a készülékre hozza ki az új funkciókat.
+ az az érzés, hogy a gyártó teljesen összerakta a készüléket. Mindennek megvan a helye és a funkciója.
Ha megnézed a piacot, egyáltalán nincs túlárazva.
Nekem egy Pixel 7a-m van. Ez se tökéletes, két bajom van: Ujjlenyomat felismerése lehetne jobb, a másik pedig, hogy idiótán alul van a hangerő gomb, ezért az autós tartónál figyelni kell.
De ennyi. Úgy értem tényleg ennyi, minden megy minden frankó.
Azért nehéz iphone-al összehasonlítani mert az ájfonosok bármit elviselnek, bármit eltűrnek és megszoknak, cserébe, hogy ők ájfonosok lehetnek ;)
Huh baszki, a pixel 9 egy krva jó telefon lenne. Ha a hangerő gomb nem alul lenne.
Mégis ez ki a fszaomnak jutott eszébe, és mégis mi a ráknak?!??!? De most komolyan?
Hát ez egy jó nagy debil húzás a google-től. nekem nincs kedvem mindig véletlenül megnyomni a hangerő gombot.
Még úgy nagyjából elfogadható lenne, ha feljebb raknák mindkettőt. de kibasz.ttul a telefon közepén vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!