Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri várni a galaxy A56-ra?

Megéri várni a galaxy A56-ra?

Figyelt kérdés

Most egy A55 gondolkozok. De jön nemsoká az A56 ami ha jól rémlik annyi támogatást kap mint az A16, vagyis android 20-ig kap majd frissítés miközben az A55 csak android 18-ig. Tudom hogy kezdetkor magas lesz az ára mert a samsung túlvan árazva de mondjuk 2026 elején már lehet jó vétel lenne nem? A jelenlegi A52s samsungom is jó még az android 14-el de lecserélném előbb utóbb. Mit gondoltok? Most venni egy A55-öt vagy megvárni az A56-ot ami tovább lesz támogatva?

Köszi,

tegnap 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A52S 5G nem rossz telefon még manapság sem, akkor váltanék ha tényleg nagyon oda van már. De akkumulátort, ilyesmit nem éri meg benne cserélni, és ez már simán elromlik.

Ezeknél a telefonoknál is lehet csillió év támogatás, ha nem egy iPhone 16 Pro, vagy egy S25 Ultra, ami tényleg használható is marad 5-6 év múlva...

tegnap 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Így igaz hogy az A52s tényleg jó telefon még mindig, pedig több éves. Nézd ezek a középkategóriás telefonok azért pár évig bírják. Nekem csak maga az lesz fura hogy ez snapdragonos mármint a jelenlegi A52s-em. Az A55 meg ami majd jön A56 az meg exynos procival jön és nem tudom hogy az több év használat után hogy muzsikál illetve hogy alapból milyen.

Az A52s után csak is a középkategóriát választanám és maradnék a samsungnál.

Az A55 nagyon csalogat és már 150 ezer körül lehet kapni. De akkor lehet meghagyom még ezt és ha komolyabban belassulna vagy bármi akkor venni újat.

tegnap 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs gond vele, szerintem még az A57-et is megvárhatod. Az A52s egy kiváló telefon volt minden téren, a samsung talán valaha sikerült legjobb középkategóris telefonja. Az android 14 jelenleg a legújabb verzió és naprakész marad még 1-2 évig, az android 15-re még várni kell pár hónapot az a szériás telefonok esetében. Szerintem várj még vele, hátha a samsung kiad még egy ilyen remek készüléket.
tegnap 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs bajod az A52s-el, akkor el nem tudom képzelni, hogy mi értleme lenne cserélni egy A55-el. Nagyon minimális fejlesztések vannak ezeken a telefonokon. Az A53 anno konkrétan gyengébb volt mint az A52s, utána az A54 korrektebb lett, de még mindig minimális előrelépés volt, az A55 pedig egy további minimális polírozás.

Az A56-nál elvileg már lesz egy dizájn váltás is, ki tudja, hogy lesz-e ezzel együtt valami komolyabb fegyverténye az új generációnak. Én a helyedben minimum az A56-ot megvárnám, ha másért nem legalább azért, hogy addig kicsit lejjebb kússzon az A55 ára.

ma 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!