Szerintetek megéri várni a Galaxy S4-re februárig, vagy vegyek október körül 1 Galaxy Note 2-t?
A Note 2 2GB rammal jön, így az S3-nál erősebb.
Azt pletykálták az S4-ről, hogy fullhd kijelzővel, 4maggal, 2gb rammal. Viszont volt már hír róla, hogy nagyobb belső memóriákat készít a Samsung, szóval lehet, hogy az is lesz benne majd. Lesz még majd december körül új opengl-es cucc is, szóval az is lehet benne. Talán ütne, de nekem a Note az S-Pen miatt is tetszik, és szerintem már azt ellehet fogadni pár évre. :)
Szerintem várd meg az S5 -öt, az biztos jobb vétel lesz majd...
Komolyra fordítva: Én biztos egyiket sem venném meg, jobb választás az Xperia P, S, vagy az Ion. Samsungos fronton - amelyet amúgy a helyedben kerülnék - a Galaxy S2 is bőven elég minden feladatra, sem az S3, sem a Note 2 nem használja ki a benne rejlő erőt, a 4 magos chip egy egészséges parasztvakításnak elmegy, de gyakorlati haszna NINCS.
Az Xperiák kezelőfelülete nem tetszik. :D
Amúgy 1 S2-m van, és kicsinek tartom a 4.3"-t, ezért akarok cserélni.
Az Xperia nem nyújt többet, mint 1 S2 szinte(a kijelzőn kívül).
Ha pedig váltok, akkor 1 nagyobbra cserélek méretileg.
Addig oké, hogy erősebb hardver, de a játékok sem fognak rajta akadni 1 darabig, és tovább jó lesz.. :D
Játékra kell leginkább, mert szeretek játszani telefonon.
Amúgy miért kerüljem a Samsungot? Szinte a legjobb supportja van. Garizásban is korrektek, és a csúcskészülékük veri az összes ellenfelét.
Van számítógépem, és azon is tudok játszani, de szeretem az Androidos játékokat.
Igen, nagyobb kezem van, és elveszik benne. Szoktam sokat jegyzetelni telefonon, és ezért is szeretnék Note 2-re váltani. Akkor felesleges kerülni a Samsungot, mert én ismerem a készülékeit, és azt is, hogy milyeneket ad ki..
Mondjuk 1 One X-en nem lehet játszani a gameloftos játékokkal, mert nincs támogatása..
Azért eléggé ronda az a Go Launcher. Az S2-m rendszere kinézetre úgy néz ki, mint az S3 kezelőfelülete, és nem Go Launcher, hanem 1 rendes. A Lockscreen is S3-as.
Az én pénzemből van, mert én dolgozok meg érte, és havonta mindig félreteszek valamennyit, hogy meglegyen.
Nem vágok fel vele. Ismerek 1 gyereket, aki azért vett 1 Tabletet, mert fel szeretett volna vágni a többiek előtt, és semmi fogalma nem volt róla, hogy mit tud. Sajnos semmit, de legalább a többiek azt hiszik, hogy az sokkal jobb, de az rájuk tartozik. :D
Játékra használja, de csak ilyen oldalnézetesek mennek rajta.
A teljes tudását senki nem tudja kihasználni, mert erős készülék. Netezésre is használom ugyanúgy, azért is kicsi az S2, de tabletet nem szeretnék venni, mert azt nem lehet csak úgy zsebre tenni.
Volt 1 hír arról, hogy az MWC-n szeretnék bemutatni a legújabb készüléküket, és utána évente adják ki majd.
Bár ez csak pletyka, de hihetően hangzik. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. De szerintem a Note-t fogom venni, mert annak úgyis lesz pár új funkciója, amit az S4-ben nem lehet majd megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!