Samsung telefonokra mennyire jellemző a tervezett avulás?
Hallottam, hogy 2-3 év után tönkremennek, akkoris ha előtte nem volt semmi baja.
Most új telefont szeretnék venni anyukámnak 3-4 százezer forintért.
Androidos kellene…
Nézegetem Sonyt, de állítólag kifejezetten érteni kell a fotózáshoz, casual felhasználóknak nem annyira ajánlott.
Leginkább a Samsung lenne jó neki, ahogy néztem, de egy 4-5 évig jó lenne ha tudná használni ennyi pénzért.
4-5 évig kapnak főverzió frissítést, a felsőbb kategória bőven használható addig, de az alsó is, nekem tabletem van samsung, samsung galaxy tab a típus, 4 éve vettük akkor se az volt a legújabb ebben a kategóriában sem,úgy tudom
és bőven használható még olvasásra, zenehallgatásra, netezésre. ugyhogy igen, használható bőven 4 évig
Már minden így van tervezve, nem csak a samsung telefonok, hanem a sony is meg a stuhl fűnyító a makita fúrógép és a gorenje mikró is.
Le kell arról szokni sajnos hogy 20 évre veszed a dolgokat.
Az égvilágon semmi értelme nincs anyukádnak 3-400 ezerért telefont venni.
"de állítólag kifejezetten érteni kell a fotózáshoz"
MINDEN mobiltelefonon van automatikus mód. Megnyomja, készül a fotó az unokáról. Ezt egy 100 ezres telefon is tudja. Ha ennél profibb fotó kell, akkor fényképezőgépet vegyél neki, ne telefont. n+1-szeres nagyítás. Aha, persze. Parasztvakításra jó, én is láttam a reklámot.
"Leginkább a Samsung lenne jó neki, ahogy néztem, de egy 4-5 évig jó lenne ha tudná használni ennyi pénzért."
Szóval vegyél neki 2-3 évente 150 ezerért egy középkategóriás Samsungot (pl A5x), vagy egy kicsit jobb Xiaomit. Pénzben ugyanott vagy, és 6-8 évre megoldottad a telefon kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!