Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért olyan drágák az iPhone...

Miért olyan drágák az iPhone telefonok? És mért szoktak még mindig felvágni vele az azt használók?

Figyelt kérdés
Mivel jobb mint egy harmadannyiba kerülő xiaomi vagy samsungnál, aminek ugyanakkora a teljesítménye? Egyáltalán megéri a "harapott alma" az árát?

okt. 24. 14:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Mert státuszszimbólumok. Senkit nem érdekel egy ugyanolyan erős telefon ami harmadannyiba kerül mert azon nem látszik hogy tele vagy pénzzel. A márkás ruhák is ilyenek, azok is vietnámi gyerekmunkásokkal gyártatnak mint a noname gyártók, egy minőség a kettő csak végül más címke kerül rájuk. Mégis veszik a márkás cuccokat mert azzal lehet vagánykodni hogy a gazdag apuci komoly zsebpénzeket osztogat.
okt. 24. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Harmadannyiért erősen kétlem, hogy ugyanakkora teljesítményt kapnál, talán még harmadakkorát sem. Az más kérdés, hogy annyit megérnek-e, de nem hiszem, hogy néhány tíz százaléknál drágábban adnák az értéküknél. Egyébként még a Xiaominak is van alig olcsóbb telefonja, az összehajtható még drágább is, mint egy iPhone 16 alapmodell.

[link]

Tehát drága iPhone-t a drága Xiaomi-val vagy Samsunggal kéne összehasonlítani. A felvágás is ezerszer kitárgyalt téma, szerintem te is olvastad az összes kommentet.

okt. 24. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
#1 Nekem van pár közepesen drága pólóm, sokkal jobb minőségűek, mint az olcsóbbak, akárhol is gyártják őket.
okt. 24. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
A zárt operációs rendszernek is megvan a maga ára. Kb. 20-30 ezer Ft csak az IOS rajta. De ez legalább sallangmentes és jól optimalizált, rendkívül sokáig támogatott. Ezt Androidosként mondom. Magától a hardvertől nem vagyok annyira hasra esve. Volt iPhone-om, több is. Legutóbb a 14. Ízléstellenek tartom a notch-ot. És érezni, hogy mindenből csak annyit raknak bele, amennyit épp muszáj. Pl. 6 giga ram, 60 hz kijelző. Ezeknek a legdrágább a javíttatása is.
okt. 24. 16:24
 5/13 A Dr Pepper nem kóla válasza:
63%
Ha Rejoyon veszed, nem olyan drága.
okt. 24. 17:19
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Na megjött a napi provokatív....

😂🤣

okt. 24. 18:41
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Na, megint itt van az okostelefonos őrült. Vedd már észre, ezeknek a kérdéseknek semmi közük az elektronikához. Jó volna már befejezni ezeket az eszetlen, értelmetlen kérdéseket.
okt. 24. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Mert az egójuk kiterjesztéseként veszik, semmi más, csak luxushiszti.... a "biztonságosabb" mítosz pedig a nyáron megdőlt...
okt. 24. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Ki "vág fel" vele? Még anno az első 1-2 iPhone modell idejében talán jellemző volt, de azóta annyira alap az okostelefon hogy szerintem a kutya nem próbál már manapság ezzel "felvágni". (Pláne iPhone-nal, aminél vannak drágább androidos készülékek, ha valaki a pénzét szeretné fitogtatni.)
okt. 25. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nem státuszszimbólum, sosem vágtam fel vele.

5 évente veszek újat, ebből a szempontból egy android sem lenne olcsóbb és sokkal jobban érzem magam.

okt. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!