Gáz ha valakinek 14-15 évesen nincs telója?
Mielőtt valaki elkezdene nyugtatgatni, nem magamra gondolok:D Nekem egy teló sokat számít így hajlandó vagyok sokat rááldozni:)
szóval.. szerintetek gáz? régebbi kérdéseket olvasva merült fel bennem ez a kérdés..
nekem baromi kellemetlen lenne,ha látnám,hogy az osztályban mindenkinek csúcsszuper telója van nekem pedig egy alaptelefonra se telik. egyáltalán hogy lehet kibírni?:O nem menőzésre gondolok,akik mindig a hiperszuper érintős telókat vetetik meg a szüleikkel ( nekem is ilyen van viszont soha nem mutogatom,mai világban főleg nem..) hanem ha pl. valami dolga akad hirtelen nem tudja felhívni a szülőket és halálra aggódják magukat,ilyenek..:)
14 évesen az a gáz, ha nincs saját autója.
Ha mobilja nincs, az már nem gáz - az már a "húzd le magad a wc-n, most azonnal" kategória.
Persze csak annak, aki hajlamos erre.
Az mondjuk igaz, hogy kaphatna valami szülőktől levetett készüléket - de azért ehhez is kell kártyát venni, meg valószínűleg akkumulátort is cserélni. Meg aztán mit szólnának a többiek egy 5 éves típushoz?
utolsónak! miért lenne gáz, ha vkinek 14 évesen nincs autója? Én 14 vagyok, és még nem is kell nekem autó! Különben is: 14 évesen még nem lehet jogsit szerezni!
a kérdésre a válasz: Egyáltalán nem gáz, ha valakinek nincs telefonja 14-15 évesen. Bár nekem van, mert kicsit messzebb lakok a sulitól, és olyankor jó ha útközben tudom tartani a kapcsolatot az anyukámmal. Ki lehet bírni. Emlékszem az első telefonomnak nagyon örültem, pedig nem volt rajta fényképezőgép, mint a többi osztálytársamnak, De engem nem avart. Aztán pár hónap után elvesztettem, kb. fél év után lett meg. És nagyszerűen megvoltam nélküle :)
nekem kb 10-11 éves korom óta volt. Ez már kb 8 éve volt, akkor egy 3210-es Nokiát nyúztam. És igen, kissé az. Minden ilyen korban élő ismerősömnek van mobilja...
A kamerás-zenélős témához: Tény, a kamerája nem vmi jó a gépemnek, az N73-é jobb volt kicsit. 8 GB-s kártyát kaptam mellé, zene fér rá bőven, WLAN, GPS, minden anyám kínja van rajta. Komolyan fényképezni ritkán szoktam, akkor elkérem apámtól az ő gépét, minden másra tudom ezt használni. Ti egyszer azt próbáljátok ki, hogy milyen az,amikor nem kell mindent keresgélni, mert egy kütyüben benne van. A smartphone-okra programokat is lehet telepíteni, hogy még több funkciója legyen.
Dehogy gáz !!!!!
Csak ha pl akkar vaalki elérni akkor nem fog:S
De amugy egyáltalán nem gáz csak ha van telod elöny is van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!