Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gáz ha valakinek 14-15 évesen...

Gáz ha valakinek 14-15 évesen nincs telója?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elkezdene nyugtatgatni, nem magamra gondolok:D Nekem egy teló sokat számít így hajlandó vagyok sokat rááldozni:)

szóval.. szerintetek gáz? régebbi kérdéseket olvasva merült fel bennem ez a kérdés..

nekem baromi kellemetlen lenne,ha látnám,hogy az osztályban mindenkinek csúcsszuper telója van nekem pedig egy alaptelefonra se telik. egyáltalán hogy lehet kibírni?:O nem menőzésre gondolok,akik mindig a hiperszuper érintős telókat vetetik meg a szüleikkel ( nekem is ilyen van viszont soha nem mutogatom,mai világban főleg nem..) hanem ha pl. valami dolga akad hirtelen nem tudja felhívni a szülőket és halálra aggódják magukat,ilyenek..:)

2009. aug. 1. 22:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%

" ha pl. valami dolga akad hirtelen nem tudja felhívni a szülőket és halálra aggódják magukat..:)"

azért az emberiség egészen jól elvolt mintegy nagyon sok évig anélkül, hogy lett volna mobiltelefonja - és a magukat "halálra aggódó" szülők sem kaptak idegsokkot.

a kérdésre:

nem, nem gáz, ha nincs telója egy gyereknek.

2009. aug. 1. 22:34
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

dehogy gáz

kinek mi

én aztán teszek rá, kb 6 éve ugynaaz a vackom van, márcsak, elvből s eveszek jót és újat mert én egyfolytában itt-ott hagyom, leejtem stb, szóval nem létezik.

na most praktikussági szempontból max rossz ha nincs de nem gáz

2009. aug. 1. 22:35
 3/29 anonim ***** válasza:
85%

Gaznak nem gaz, de hatalmasan kellemetlen!

Mar en is annyira megszoktam, hogy nem is tudnek meglanni nelkulecsak szabin. Olyankor le is nemitom.

De, ha nem szokott valaki hozza, akkor nem hianyolja, szerintem.

32/L

2009. aug. 1. 22:36
 4/29 anonim ***** válasza:
47%

22:34

bírom ezeket a bezzeg az én időmben örültünk ha biciklink volt .... igen de tudod most nem azok az idők vannak, nemtom, nekem a 10 éves kis unokatesómnak is van mobilja, és sztem evidens hiszen különben anyukája hogyan érné el.

és ne gyere megint meert bezzeg régen ... tudod régen nem volt ilyen felgyorsult világ, egyszerűen nem lehet az életmódot összehasonlítani, ennyi.

2009. aug. 1. 22:37
 5/29 anonim ***** válasza:
82%
Hát szerintem nem ciki, csak inkább rossz. Nekem nincs csúcsszuper telefonom, de nem is kéne, mert gyűlölök telefonálni, de tényleg ha valami baj lenne, akkor jól jönne. Amúgy szerintem 14-15 éves már nem "gyerek", legalábbis én ennyi idősen már nem éreztem magamat annak.
2009. aug. 1. 22:37
 6/29 A kérdező kommentje:
azért 30évvel ezelőtt valljuk be egyáltalán nem ilyen világ volt.. este ment a tévében valami hírműsor és az estimese.. manapság pedig jónéhány házifeladathoz internetre is szükség van.. régen megvoltak nélküle, mert azt se tudták miaz( nem létezett) és volt más dolog.. földeken dolgozni, házimunkát elvégezni, állatokat etetni itatni takarítani stb.. viszont a mai gyereknek kb semmit nem kell csinálni.. (házimunka max)
2009. aug. 1. 22:42
 7/29 anonim ***** válasza:
72%
dehogy gáz xD
2009. aug. 1. 22:45
 8/29 anonim válasza:
67%
Hát.. én veszek a fiamnak egy nagyon olcsót és egyszerűt, használtan, amint iskolás lesz. Ennek egy oka van: a mai világban, amikor már mindenkinek van telefonja az anyuka el tudja érni a fiát, hogy minden ok-e. Hiszen 20 éve még vígan elvoltak a gyerekek biztonságban, a mai világban, ha már itt tartunk, ez nem így van. Féltem. Ennyi. Lesz telója, amint 7 ées lesz.
2009. aug. 1. 22:46
 9/29 anonim ***** válasza:
80%

egyáltalán nem gáz

7 éves gyereknek telefon... anyám :( mi a bánatnak??

aztán szidjuk a közbiztonságot, ha nagyobb gyerekek elszedik tőle...

2009. aug. 1. 22:55
 10/29 anonim ***** válasza:
93%
Amíg otthon éltem igyekeztem a legújabb telefont megvenni,ami szinte mindent tudott..Majd kimentem külföldre,és rájöttem teljesen felesleges a mobilnak hogy olyan hú de szuper legyen..Elég ha tudnak hívni és elég ha tudok telefonálni...nem fogod elhinni de most olyan nokia telefonom van(1100) amit régen reklámként dobtak ki aminek a legnagyobb tudása a zseblámpa funkció..és tökéletesen elég. Elérnek,tudok telefonálni,és sms-t tudok küldeni.Mi kell még? Semmi.A többi tök felesleges.Fényképezőgépem van ami sokkal jobb minőségű képeket csinál,MMS-is felesleges ha van interneted..Zenét hallgatni tudok mp3 lejátszóval..és van egy előnye is mindennek..Ha a telefon bedöglik,akkor még mindig tudok zenét hallgatni,fotókat csinálni..de gondolom a fiataloknál a mobil telefon az Elvi kérdés ma már!!
2009. aug. 1. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!