Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon legjobb zenehal...

Melyik telefon legjobb zenehallgatásra?

Figyelt kérdés

Akarok venni egy új telefont, de nem igazán értek hozzájuk. Mint írtam csak zenehallgatásra, és facebook/skype-ra akarom használni.

Melyik készüléket érdemes venni?

Amúgy egy Sony Xperia P-t néztem ki eddig, de nem vagyok biztos benne.

2012. aug. 20. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S vagy Samsung Galaxy S3

ezekben van jó hangchip.

2012. aug. 20. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy a hangchipen kívül semmit nem tudnak felmutatni.
2012. aug. 21. 00:58
 13/19 anonim ***** válasza:

De bírom ezt az oktalan lejáratást a samsung telefonok ellen. Ez most valami divat mi?

Életedbe nem használtál még Galaxy S-t, vagy S2-t S3-mat gondolom, csak fújod te is azt amit egy hülye kitalált mert beszart a samsung galaxy mini-je.

A mini, meg ilyen kisebbek tényleg ócskák, de a csúcs telefonok nagyon jók, gyorsak, szépek.

2012. aug. 22. 12:02
 14/19 anonim ***** válasza:

De, használtam mindet. Az S széria is csak hardveresen jó, szoftveresen ugyanolyan ócska mind, főzött rom nélkül használhatatlanok, mert leszarják az optimalizálást, a pentile-os amoledtől meg herótom van, tisztelet az S2-nek (de annak meg kicsi a felbontása).

A Samsung nagyon is megérdemli a lejárató hadjáratot, túlárazott szemetekkel szórja tele a piacot.

2012. aug. 22. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi szar az alap ROM-ban? Nem akad meg semmi. Quadrant-ban 200-al több pontot kapjál azért kell főzött rom? Saját Ace-emre is felnyomtam a CM7-et, Quadrantban ugyan több pontot kaptam, de a rendszerben nem éreztem semmi változást.
2012. aug. 22. 12:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Érdekes módon nekem mind akadt, vagy lassú volt. Az S3-nál gyorsabb volt a harmadába kerülő OT-995, egymás mellett teszteltem a kettőt...
2012. aug. 22. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:

ezt tudod ki hiszi el hogy az OT gyorsabb volt az S3-nál!

HOX és az SGS3 a világ legjobb telefonjai!

2012. aug. 22. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem volt nálam kamera... A HOX tényleg nagyon jó, de az S3-at nem lehet egy lapon említeni vele, hiába szánták közvetlen ellenfelének, egy kategóriával lentebb sikerült lőni vele.
2012. aug. 22. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:
pedig papíron jobb, és használatban is nagyon jó! Bár One X-et nem próbáltam, az S3 is gyors, minőségi.
2012. aug. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!