Internetezésre melyk a legjobb telefon ebben az ár kategóriában?
Alcatel ot-995 vagy sony xperia ray.
Az első válaszolóra meg ne hallgass, ha jót akarsz
Próbált már vele pl. flash animációt, videót megnézni stb?
Több nagy gond van vele:
Az àra az egyik.
Lassan 2 éves tipus és akármennyire is galaxy ace az is elavul ennyi idő alatt, az meg a másik.
A harmadik meg az, hogy lassan duplamagos telók vannak az áráért...
60k-s árral jelent meg. Most 50... Aha lement az ára. Ha meg csak Samsungot és Apple-t ajánlasz, akkor te is a Samsung marketingesei által átb*szott felhasználók egyike vagy.
A garanciával kapcsolatos megjegyzésedre annyit reagálnék, hogy a Sony és a HTC is kitűnő garanciát nyújt.
Egyébként a mobilpiac (az android eljövetele óta főleg) nem úgy működik mint pl. a tévépiac, ahol van 4-5 nagy gyártó (Samsung, Sony, Panasonic, LG stb.) és pár feltörekvő cég (mint pl. az Orion) és két-három évente van valami jelentős újítás (pl. pár éve a HD, az LCD, a Full HD, majd most az OLED és a 3D) és a nagy gyártók azonnal képben vannak.
Nem. A mobilpiac a kisebb feltörekvő gyártóknak kedvez. Itt minden fél évben van valami forradalmi(nak szánt, aztán majd kiderül, hogy lesz-e valami belőle) újítás (lásd.: NFC, LTE, HD, Full HD, 1-, 2- és 4-magos csúcsprocesszorok, szoftverfrissítések) újítás és ezt a nagy gyártók, akik már nagyban promózzák az új csúcskészüléknek szánt telefont, nem tudják beleépíteni a rendszerükbe azt az újítást, amit a névtelenebb gyártó a technológia bejelentése után négy héttel belerak az ő csúcskészülékébe ami mindennel rendelkezik, amivel a nagyobb gyártó készüléke is, de tartalmazza azt a plusz opciót, amit a másik nem, ráadásul mindezt olcsóbban nyújtja, mint az ismertebb cég készüléke. Így, attól függetlenül, hogy a nagyobb gyártó jobban promózta a készülékét, mégis sokan a kevésbé ismert cég mellé teszik a voksukat, mivel az ő készüléke olcsóbb és jobb. (Bár sajnos a mai marketing- és pénzközpontú világban sajnos az iPhone miatt elterjedt és android-os készülékekre is érvényesített törvények a "Janinak is ez van = biztos jó" és a "ez túl van árazva tehát biztos jó" [ennek a fordítottja: "ez túl olcsó \ mondjuk egy összehasonlítás a Galaxy Mini és a Huawei Ascend Y200 között \ a Galaxy Mini-hez képest, pedig jobbnak tűnik, tehát biztos átverés."] )
Remélem élég érthető volt a fenti eszmefuttatásom.
A Kérdezőnek ajánlom az Alcatel OT-995-öt, a Sony Xperia Ray-t, vagy még egy kis gyűjtögetés után a Sony Xperia U-t.
Első: kevés embertől hallottad, hogy nincs megelégedve vele?
Hát kolléga...vagy új motoros lehetsz még itt, vagy valamilyen különös oknál fogva elkerülte a tekinteted azt a sok panaszos Ace tulajt, aki szerviz előtt itt keres segítséget.
Ahogy az előttem szóló is mondta, az a nagyon lement az ára dolog tényleg elég röhejes, főleg, hogy hardveresn a Huawei ascend y200 is komolyabbat produkál egy 20-assal olcsóbban.
Kérdező: internetre OT-995 leginkább a mai viszonylatban jó középkategóriás hardver és a 4,3"-as kijelző miatt.Ha elsősorban az internetre kell, akkor meg főleg.
"Az elso valaszolo vagyok, azert ajanlottam a Samsung Galaxy Acet mert szerintem ebben az arkategoriaban egy megbizhato keszulek es szerintem internetezeshez nincsen szukseg a 2 magos procira. "
Úgy legyen. Akkor te vegyél orrba-szájba egy ilyen elavult xart, amiben nmhogy duplamagos proci nincsen, hanem egy elavult armv6-os fos 50-ért.
Nem kell duplamagos az oké, de azért szimpla egymagos procis telók vannak ma már olcsóbban armv7 architektúrával. Még a samsungtól is (Galaxy mini 2)...
#redondo36
A GSMArena szerint a Galaxy Mini 2-ben a Qualcomm MSM7227 jelzésű processzor van 600 MHz-ról 800 Mhz-re overlock-olva. Ez a processzor pont ugyanaz, mint ami a Galaxy Ace-ban van, szintén 800 Mhz-ra overlock-olva.
Még mindig ugyanazt a véleményt osztom, mint amit az előző (#7) válaszom utolsó sorában írtam, mégpedig:
A Kérdezőnek ajánlom az Alcatel OT-995-öt, a Sony Xperia Ray-t, vagy még egy kis gyűjtögetés után a Sony Xperia U-t.
De osztom 91621 véleményét, miszerint az Alcatel OT-995 a legjobb internetezésre, mert a kijelzője 4,3 colos, ami nagyobb, mint az Xperia Ray (3,3 col) vagy az Xperia U (3,5 col)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!